Ισραήλ: Ελληνίδα περιγράφει την κατάσταση στη χώρα - «Δυστυχώς ζούμε έναν εφιάλτη»
«Τα τρία παιδιά μου είναι επιστρατευμένα από εχθές» - Κρίσιμη η κατάσταση στο Ισραήλ

Για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/10), μετά την ξαφνική επίθεση της Χαμάς, μίλησε μία Ελληνίδα κάτοικος στο Ισραήλ.

Στο MEGA μίλησε η νηπιαγωγός, Τζουλιάνα Ναχμίας. Η ίδια ζει εδώ και 29 χρόνια στο Ισραήλ και αναφέρθηκε στην ανησυχία των κατοίκων για τον πόλεμο , καθώς και την προσωπική της αγωνία για τα τρία της παιδιά που έχουν επιστρατευθεί. Όπως σημείωσε:

«Δυστυχώς ζούμε έναν εφιάλτη»

Η κ. Ναχμίας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ανησυχώ για τα παιδιά μου και για όλους τους στρατιώτες που τους έχουν πάρει, όπως και για τους ομήρους. Είναι πόλεμος. Δεν μπορώ να το περιγράψω με καμία άλλη λέξη»

Η Τζουλιάνα Ναχμίας αναφέρθηκε στα τρία της παιδιά, δύο γιους και μία κόρη, τα οποία έχουν επιστρατευθεί από το Σάββατο που ξεκίνησε η αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος. Η ίδια συμπλήρωσε στον αέρα του MEGA:

«Μιλάω ως μάνα βασικά και ως Ισραηλινή πολίτης τα 29 χρόνια που ζω εδώ. Η αγωνία μου είναι με τα τρία παιδιά μου που είναι επιστρατευμένα από χθες το βράδυ, τα δύο αγόρια και τη μία κόρη. Και οι τρεις έχουν πάει στον στρατό. Δεν είναι στην εμπόλεμη ζώνη δεν μπορώ να πω ακριβώς που βρίσκονται αλλά είναι επιστρατευμένα.

Ήταν αιφνιδιασμός από χθες το πρωί στις 06:30-07:00. Δυστυχώς, από εκείνη τη στιγμή ζούμε έναν εφιάλτη. Εγώ δεν θα σταθώ στο τι πρέπει να γίνει. Εγώ βλέπω μόνο τα νούμερα των νεκρών, των αγνοούμενων και των ομήρων να ανεβαίνουν συνεχώς στην τηλεόραση. Δυστυχώς, βλέπω και στρατιώτες, έχουν εξαλειφθεί αρκετές βάσεις από στρατιώτες»

 

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;