Jason Derulo: Τραγουδίστρια τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση
Ο ίδιος ο Jason Derulo αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τες «εντελώς ψευδείς και επιβλαβείς».

Ο Αμερικανός τραγουδιστής Jason Derulo κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφό του που είχε υπογράψει στη δισκογραφική του εταιρεία.

Η Emaza Gibson, στην οποία προσφέρθηκε ένα συμβόλαιο με την υπογραφή Derulo, τώρα τον μηνύει, ισχυριζόμενη ότι έληξε τη συνεργασία τους αφού αρνήθηκε να υποκύψει στη σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν από τον τραγουδιστή. Η Gibson είπε στο NBC News ότι η εμπειρία την έχει τραυματίσει.

Ο ίδιος ο Jason Derulo αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τες «εντελώς ψευδείς και επιβλαβείς».

Η 25χρονη Gibson, κατέθεσε την καταγγελία της εναντίον του Derulo, την Πέμπτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, λέγοντας ότι της υποσχέθηκε την επιτυχία και στη συνέχεια της αρνήθηκε την ευκαιρία. Κατήγγειλε δε, σεξουαλική παρενόχληση, παραβίαση συμβολαίου και εκφοβισμό και βία, μεταξύ άλλων.

«Βρίσκομαι σε αυτό το σημείο της ζωής μου αυτή τη στιγμή και είναι πολύ αποκαρδιωτικό», είπε σε συνέντευξή της στο NBC News την Τετάρτη. «Έχω άγχος, έχω τραυματιστεί, έχω αντιμετωπίσει απάνθρωπες εργασιακές καταστάσεις. Είμαι σε αυτό το σημείο που έχω επιστρέψει στο μηδέν και δεν έχω τίποτα».

Στα δικαστικά έγγραφα, η Gibson ισχυρίζεται ότι ο Jason Derulo της πρόσφερε συμβόλαιο με την εταιρεία του Future History τον Αύγουστο του 2021 και άρχισαν να συνεργάζονται τον Νοέμβριο. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής την πίεσε επανειλημμένα σεξουαλικά και ότι υπήρχε «ρητό αίτημα που έκανε λόγο για ανταλλαγή σεξ για επιτυχία».

Σε μια περίπτωση, φέρεται να της είπε ότι θα έπρεπε να συμμετάσχει σε μια σεξουαλική τελετουργία που ονομάζεται «δέρμα κατσίκας και λέπια ψαριού» – η οποία περιελάμβανε τη θυσία μιας κατσίκας και τη χρήση κοκαΐνης. Η ίδια ισχυρίζεται επίσης ότι δέχθηκε «ακατάλληλα, μεγάλες ποσότητες αλκοόλ».

Ο δικηγόρος της δήλωσε πως η «συμπεριφορά του Derulo προς αυτή τη νεαρή καλλιτέχνιδα ήταν απεχθής. Όχι μόνο αθέτησε υποσχέσεις και παραβίασε συμβόλαια, αλλά οι απειλές του για σωματική βλάβη και «σεξουαλικές προκαταβολές» προς αυτή τη νεαρή γυναίκα που απλώς προσπαθεί να μπει στη βιομηχανία της μουσικής, ήταν εξωφρενικές και παράνομες».

Η απάντηση του Jason Derulo

Σε μια δήλωση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Derulo ανέφερε πως «Στέκομαι ενάντια σε κάθε μορφή παρενόχλησης και παραμένω αφοσιωμένος στο να υποστηρίζω τους ανθρώπους που κυνηγούν τα όνειρά τους. Προσπαθώ να ζήσω τη ζωή μου με θετικό αντίκτυπο, γι’ αυτό είμαι βαθιά προσβεβλημένος από αυτές τις συκοφαντικές καταγγελίες».

Η Gibson, της οποίας το συμβόλαιο με την Atlantic Records λύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, διεκδικεί απλήρωτους μισθούς, απώλεια κερδών και αποζημίωση, καθώς και περαιτέρω αποζημιώσεις για συναισθηματικούς λόγους και επιδόματα εργασίας.

Στην καταγγελία της αναφέρει τα ονόματα του Jason Derulo, του μάνατζέρ του Frank Harris, την Atlantic Records, την RCA Records και το Derulo’s Future History imprint – μια κοινοπραξία με την RCA.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Derulo (@jasonderulo)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;