Τζέρι Χάλιγουελ: Έγραψε μία περιπέτεια φαντασίας για νεανικό κοινό
Το βιβλίο χαρακτηρίζεται ως σαρωτική περιπέτεια γεμάτη οικογενειακά μυστικά, συγκλονιστικές προδοσίες, εκπληκτική μουσική και γυναικεία δύναμη

Η Τζέρι Χάλιγουελ, η Ginger Spice των Spice Girls, πρέσβειρα Καλής Θέλησης στα Ηνωμένα Έθνη και συγγραφέας δύο απομνημονευμάτων και σειράς παιδικών βιβλίων δοκιμάζεται τώρα στη νεανική λογοτεχνία με μία περιπέτεια φαντασίας.

Το μυθιστόρημα της «Rosie Frost and the Falcon Queen» με κεντρική ιδέα την ενδυνάμωση των γυναικών, στο οποίο η πραγματική ιστορία και η φαντασία γίνονται ένα, αφηγείται την ιστορία της Ρόζι, ορφανού κοριτσιού που στάλθηκε στο σχολείο Heverbridge, το οποίο ιδρύθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ Α’ του Ηνωμένου Βασιλείου προς τιμήν της μητέρας της, Αν Μπολέιν στο μυστηριώδες νησί Bloodstone.

Όταν το νησί απειλείται, η Ρόζι ξέρει ότι πρέπει να το σώσει, αλλά δεν μπορεί να το κάνει μόνη της. Διαπιστώνει ότι η πίστη στον εαυτό της – και στους φίλους της – είναι το πρώτο βήμα για να βρει τη δύναμη που ποτέ δεν ήξερε ότι είχε.

Το βιβλίο, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, χαρακτηρίζεται ως σαρωτική περιπέτεια γεμάτη οικογενειακά μυστικά, συγκλονιστικές προδοσίες, εκπληκτική μουσική και γυναικεία δύναμη, γραμμένη από το εμβληματικό μέλος των Spice Girl, τραγουδοποιό και συγγραφέα.

Η Τζέρι Χάλιγουελ έχει γράψει βιβλίο για τη ζωή της και τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας με διατροφική διαταραχή και τη σειρά για παιδιά «Ugenia Lavender».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;