Βικτόρια Μπέκαμ: Οι φήμες για την απιστία παραλίγο να χαλάσουν τον γάμο της
«Ήταν η πιο δυστυχισμένη κατάσταση που αντιμετώπισα ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου»

Το νέο ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Beckham» που έκανε πρεμιέρα στο Netflix, αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της σχέσης των Μπέκαμ από τις αρχές της γνωριμίας τους, μέχρι και τον γάμο τους.

Τόσο η Βικτόρια, όσο και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν απολύτως ειλικρινείς, μιλώντας για ό,τι αφορά τη σχέση τους, ακόμα και τις πιο σκοτεινές περιόδους που πέρασαν.

Μιλώντας για την αρχή της σχέσης τους, όταν η Βικτόρια επέλεξε να μείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ο Ντέιβιντ μετακόμισε στην Ισπανία, αναφέρθηκαν στις φήμες περί απιστίας που είχαν ξεκινήσει να κυκλοφορούν.

Συγκεκριμένα, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε επικεντρωθεί στην καριέρα του στο ποδόσφαιρο, τα μοντέλα Ρεμπέκα Λουκ και Σάρα Μάρμπεκ είχαν ισχυριστεί ότι είχαν σχέση μαζί του.

«Ήταν η πιο δυστυχισμένη κατάσταση που αντιμετώπισα ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου. Ωστόσο, εσωτερίκευσα το τραύμα μου για χάρη του συζύγου μου. Δεν είναι ότι ένιωθα πως δεν ακουγόμουν, απλά είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως πρέπει να εστιάσω σε εκείνον», είπε η Βικτόρια Μπέκαμ.

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος του γάμου μας, γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας. Ένιωθα σαν να είμαστε εμείς εναντίον όλων των άλλων», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε την περίοδο αυτή «εφιαλτική», ενώ τόνισε πως την έκανε να αγανακτεί. «Μέχρι τη Μαδρίτη, ένιωθα πως είμαστε εμείς εναντίον όλων των άλλων. Όμως, και πάλι ήμαστανμαζί. Ήμασταν συνδεδεμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλο. Αλλά όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν ένιωθα ότι είχαμε ο ένας τον άλλο κι αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να αρχίσω να σας λέω πόσο δύσκολο ήταν και πώς με επηρεάσε. Ηταν ένα απόλυτο τσίρκο. Και σε όλους αρέσει το τσίρκο, όταν έρχεται στην πόλη, σωστά; Εκτός κι αν είσαι μέσα σε αυτό», εξήγησε.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από την πλευρά του, συγκινήθηκε, καθώς σκέφτηκε πώς η υποτιθέμενη απιστία επηρέασε τη σχέση τους. «Νομίζω ότι και οι δύο νιώσαμε εκείνη τη στιγμή ότι δεν χάναμε ο ένας τον άλλον, αλλά μεγαλώναμε. Δεν ξέρω πώς το περάσαμε, με κάθε ειλικρίνεια. Η Βικτόρια είναι τα πάντα για μένα, ήταν απίστευτα δύσκολο να την δω να πληγώνεται, αλλά είμαστε μαχητές. Και εκείνη την εποχή, έπρεπε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον, έπρεπε να παλέψουμε για την οικογένειά μας. Και αυτό που είχαμε άξιζε να παλέψουμε. Αλλά τελικά, είναι η ιδιωτική μας ζωή», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;