Γιώργος Τσίνας: «Αγωνίζομαι για το Περιστέρι της δικής μας γενιάς»
Ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας του Δήμου Περιστερίου μιλάει στο neolaia.gr

O Γιώργος Τσίνας ως Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας του Δήμου Περιστερίου είναι επικεφαλής του ψηφιακού άλματος που έχει πραγματοποιηθεί στον Δήμο από το 2019 όταν και ο κατεξοχήν επιτυχημένος δήμαρχος, Ανδρέας Παχατουρίδης τον εμπιστεύτηκε να αναλάβει αυτή τη θέση. 

Κύριε Τσίνα, τι έχετε πετύχει στο Περιστέρι τα τελευταία 4 χρόνια;

«Θα τολμήσω να πω πως έχουμε πετύχει ένα θαύμα. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσω  το γεγονός ότι 55.000 άνθρωποι δεν χρειάστηκε να περιμένουν σε ουρές για να εξυπηρετηθούν από τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του Δήμου μας αφού χρησιμοποίησαν τις 72 ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου; Ή πώς αλλιώς να περιγράψω τα 2 εκατομμύρια φύλλα Α4 που εξοικονομήσαμε και τις εσωτερικές γραφειοκρατικές διαδικασίες που αποφύγαμε με την Ηλεκτρονική Διακίνηση Εγγράφων; Αν προσθέσουμε και τους 43 κοινόχρηστους χώρους, πάρκα, παιδικές χαρές με δωρεάν wifi που επιτρέπουν στους πολίτες να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο παντού και την ηλεκτρονική «Δημοτική Ενημερότητα του Πολίτη» τότε τα λόγια είναι λίγα». 

Πώς καταφέρατε αυτό το οποίο άλλοι δήμοι δεν φαντάζονται καν;

«Με όραμα, σχέδιο και φυσικά τον Ανδρέα Παχατουρίδη στο τιμόνι να στηρίζει τις νέες ιδέες και να ενθαρρύνει περισσότερη εξωστρέφεια και καινοτομία για το καλό των πολιτών. Στη χώρα μας πολλές φορές μένουμε στις προεκλογικές εξαγγελίες ή στις δυσκολίες που προκύπτουν στην προσπάθεια υλοποίησης ενός έργου. Εμείς δεν το βάζουμε κάτω και θέλουμε να κοιτάμε τον κόσμο στα μάτια γνωρίζοντας πως υλοποιήσαμε τις υποσχέσεις μας. Και αξίζει να αναφερθεί πως τα έργα χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από πόρους του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης».

Με αφορμή τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου ποια τα σχέδια για την επόμενη ημέρα;

«Η επόμενη ημέρα θα βρει τον Δήμο με ακόμα περισσότερη εξωστρέφεια, ακόμα μεγαλύτερες καινοτομίες και το όραμα να κάνουμε το Περιστέρι την «εξυπνότερη» πόλη στην Ελλάδα. Γι αυτό ζητάω και την ψήφο των συμπολιτών μου. Γιατί κάθε όραμα χρειάζεται ανθρώπους που με τον κατάλληλο σχεδιασμό θα τα υλοποιήσουν. Και είμαι έτοιμος να κάνουμε ακόμα περισσότερα, να αγωνιστούμε με μεγαλύτερη ταχύτητα για το Περιστέρι της δικής μας γενιάς. Μαζί με τον Δήμαρχο μας, τον Ανδρέα Παχατουρίδη, που καθημερινά, χωρίς γιορτές,  αργίες και διακοπές δίνει τη μάχη της καθημερινότητας για τον κάθε Περιστεριώτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;