Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα «βάζει» με την αδερφή της επειδή βοηθά τον πατέρα της
Η σταρ δεν μπορεί να δεχτεί ότι η αδερφή της βοήθησε τον άντρα που της έκανε κακό όλα αυτά τα χρόνια

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς βγήκε από το κέντρο αποτοξίνωσης, όπου και εισήχθη για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Ο Τζέιμι Σπίαρς ζει τώρα, με την μικρότερη κόρη του, Τζέιμι Λιν στο σπίτι της στη Λουιζιάνα, αφού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη θεραπεία του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, ο πατέρας των Σπίαρς μετακόμισε με την κόρη του, προκειμένου να τον προσέχει εκείνη, ώστε να μείνει μακριά από το ποτό.

«Ο Τζέιμι μόλις βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης, αλλά πίνει ξανά, κάτι που ανησυχεί τη Λιν και τη Τζέιμι Λιν», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.

Ωστόσο, η κίνηση της Τζέιμι Λιν Σπίαρς να βοηθήσει τον πατέρα της επηρέασε και πάλι τη σχέση της με την αδερφή της, Μπρίτνεϊ.

Οι δύο γυναίκες τα είχαν βρει εδώ και καιρό, όμως η ποπ σταρ δεν μπορεί να δεχτεί ότι η αδερφή της βοήθησε τον άντρα που της έκανε κακό όλα αυτά τα χρόνια, έχοντάς τη σε υποχρεωτική κηδεμονία.

«Αυτό εξοργίζει προφανώς τη Μπρίτνεϊ για πολλούς λόγους. Αισθάνεται προδομένη που η αδερφή της βοηθά τον μπαμπά της και του επιτρέπει να βλέπει τα παιδιά της, μετά από όσα της έκανε. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Τζέιμι φροντίζει τις κόρες της Τζέιμι Λιν, όταν ήταν εκείνος που έφταιγε εν μέρει για τον τσακωμό της Μπρίτνεϊ με τους δύο της γιους», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;