«Dear Mama»: Η πρωτότυπη σειρά είναι τώρα αποκλειστικά διαθέσιμη στο Disney+
Η πρωτότυπη σειρά «Dear Mama», παραγωγής FX, που ακολουθεί την επική ιστορία των Αφένι και Τούπακ Σακούρ είναι διαθέσιμη στο Disney+.

Η πρωτότυπη σειρά «Dear Mama», παραγωγής FX, είναι τώρα διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney+.

Το «Dear Mama» είναι μια βαθύτατα προσωπική σειρά, πέντε επεισοδίων, που αψηφά τα πρότυπα αφήγησης ενός τυπικού ντοκιμαντέρ, προκειμένου να δώσει μια διαφωτιστική ματιά στη σχέση μητέρας και γιου, Αφένι και Τούπακ Σακούρ. Η Αφένι Σακούρ ήταν επαναστάτρια, διανοούμενη και εκπροσωπούσε τον λαό. Αποτέλεσε μια αγαπημένη προσωπικότητα και ηγέτιδα του φεμινισμού κατά τη δεκαετία του ’70, εν μέσω της ανδροκρατούμενης κυριαρχίας του Κόμματος Μαύρων Πανθήρων. Ο Τούπακ ήταν ράπερ και ποιητής, ένας πολιτικός οραματιστής και φιλόσοφος που έγινε γνωστός ως ο μεγαλύτερος ραπ καλλιτέχνης όλων των εποχών. Η ιστορία τους καταγράφει τις δυνατότητες και τις αντιφάσεις που επικρατούσαν στις ΗΠΑ κατά την εποχή ενός επαναστατικού κύματος και της πιο κραυγαλέας δεκαετίας για την κουλτούρα του χιπ χοπ.

Dear Mama
©2023 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τα ήδη διαθέσιμα Παιδικά Προφίλ που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
90'
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;