Δανάη Μπάρκα: «Ο άνθρωπος σου είναι εκεί με άλλον άνθρωπο μου είπαν»
«Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Δανάη Μπάρκα, στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» με αφορμή την συνέντευξη του Κωστή Μαραβέγια περί απιστίας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να μοιραστεί πως έχει ανακαλύψει στο παρελθόν ψέματα που της είχε πει σύντροφος της.

«Μου έχει συμβεί να βρω, να ανακαλύψω πράγματα και να με πάρουν να μου πουν «αυτή τη στιγμή, ο άνθρωπος σου είναι εκεί και είναι με άλλον άνθρωπο» και εγώ να τον πάρω, να του πω «που είσαι;» και να μου απαντήσει «είμαι στον φίλο μου». «Είναι στην Κυψέλη, τώρα» μου είπαν ενώ εγώ ήξερα ότι ο άνθρωπος μου είναι στο Νέο Ηράκλειο. Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο και δεν απαντήθηκε».

«Αφού μετά το επιβεβαίωσα, γιατί αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη, δεν έφυγα. Το συζήτησα και έδωσα ευκαιρία, μια και δυο… Κατάλαβα τους λόγους που έγινε η συνάντηση και μάλιστα σε δημόσιο χώρο, κατάλαβα τους λόγους που έπρεπε να ιδωθεί με αυτόν τον άνθρωπο και είπα: «να σου πω, μπορεί αντίστοιχα και εσύ κάτι να είχες κρύψει ή σε άλλη περίπτωση να ήθελες να σώσεις μια κατάσταση». Έτσι, έδωσα την ευκαιρία».

«Τώρα, όμως, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Άξιζε τον κόπο, όλες οι ευκαιρίες αξίζουν τον κόπο, ακόμα και αν δεν έχει λειτουργήσει το μετά, αξίζει γιατί κάτι μαθαίνεις. Κάτι παίρνεις. Δηλαδή εμένα η υπομονή μου τότε ένιωσα ότι καλλιεργήθηκε πάρα πολύ. Μου έκανε καλό εμένα, δεν ξέρω αν έκανε καλό στη σχέση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;