Τζένη Μπαλατσινού: «Η μυθοπλασία έχει όρια» - Ενοχλημένη με δημοσίευμα για την κόρη της
Την έντονη αντίδραση της Τζένης Μπαλατσινού προκάλεσαν δημοσιεύματα που αφορούν την κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου. 

Την έντονη αντίδραση της Τζένης Μπαλατσινού προκάλεσαν δημοσιεύματα που αφορούν την κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η Τζένη Μπαλατσινού διέψευσε δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης και επικείμενου γάμου της κόρης της, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η μυθοπλασία έχει τα όριά της».

Αφορμή για την ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού ήταν ένα δημοσίευμα που ανέφερε «Όλα έτοιμα για τη χρυσή γέννα του μικρού Βασιλάκη. Με φυσιολογικό τοκετό έρχεται μετά τα Χριστούγεννα ο εγγονός της Τζένης».

Τζένη Μπαλατσινού: Αναλυτικά η απάντησή της

«Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένεια μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν γνωρίζουν ήδη το φύλο του, την ημερομηνία γέννησης, συν το όνομα που θα πάρει», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στην ανάρτησή της.

«Φυσικά ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας και πώς χτυπάει η καρδιά της κόρης μου δίπλα του. Ξέρουν πότε θα γίνει ο γάμος, πού, τι θα φορέσω και γιατί δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν τα μάτια μου. Η “λεπτομέρεια” ότι κανένα σημείο της αφήγησης δεν συναντά την πραγματικότητα, δεν πτοεί τη φαντασία τους», συμπλήρωσε.

«Ούτε καν το γεγονός ότι το όλο story αφορά ένα κορίτσι 26 χρονών, που δικαιούται να μη διαβάζει ευφάνταστα – πλην αναληθή – σενάρια για το μέλλον του», τόνισε.

«Όχι, δεν ράβομαι για τον γάμο της Αμαλίας, η οποία δεν παντρεύεται, ούτε περιμένει μωρό. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, αλλά η μυθοπλασία έχει τα όριά της», κατέληξε η Τζένη Μπαλατσινού.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;