Στη Νιούελς ο Λιονέλ Μέσι για να κλείσει την καριέρα του
Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Nacional», ο Μέσι αποφάσισε να φύγει από την Ίντερ Μαϊάμι, όταν λήξει το συμβόλαιό του, και να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Η καριέρα του Λιονέλ Μέσι φαίνεται να έχει ακόμα δρόμο. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «El Nacional», ο Αργεντινός σταρ αποφάσισε να φύγει από την Ίντερ Μαϊάμι και τις Ηνωμένες Πολιτείες, το 2025, όταν λήξει το συμβόλαιό του, και να επιστρέψει στην Αργεντινή για να φορέσει τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις για να κρεμάσει τα παπούτσια του στον πρώτο σύλλογο που έπαιξε (στην ομάδα νέων 1995-2001).
Ο Μέσι έφυγε από τη Νιούελς Ολντ Μπόις σε ηλικία μόλις 13 ετών, για να παίξει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι έφτασε στην Ίντερ Μαϊάμι αυτή τη σεζόν αφού έληξε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και παρουσιάστηκε στην αμερικανική ομάδα στα μέσα Ιουλίου. Από το ντεμπούτο του στις 21 Ιουλίου, ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν ξεπέρασε τις προσδοκίες, οδηγώντας τη χειρότερη τότε ομάδα της σεζόν του MLS στον πρώτο τίτλο του League Cup στην ιστορία της.
Σε δώδεκα παιχνίδια για την Ίντερ Μαϊάμι, ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε έντεκα γκολ και έδωσε πέντε ασίστ.

Επιπλέον, είναι ακόμα πιθανό ο Μέσι να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τουλάχιστον άλλη μια φορά πριν τελειώσει την καριέρα του. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Αργεντινός σταρ θα αγωνιστεί με τον ισπανικό σύλλογο, όταν ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του γηπέδου Camp Nou.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;