Super League: Η βαθμολογία, τα highlights, τα σημερινά ματς και η επομένη αγωνιστική
Super League: Δείτε τις καλύτερες στιγμές της 7ης αγωνιστικής. Πότε θα διεξαχθεί το ντέρμπι αιωνίων

Η 7η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται απόψε με τα παιχνίδια Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης στις 18:00 και ΟΦΗ –  ΑΕΚ στις 20:00.

Στα χθεσινά παιχνίδια το ντέρμπι της Λεωφόρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2, ενώ ο Ολυμπιακός συνεχίζει το αήττητο σερί του με 7 νίκες και 1 ισοπαλία, καθώς πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννενα, επικρατώντας του ΠΑΣ με 3-0.

Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι έχουν με διαφορά την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 22 γκολ και την καλύτερη άμυνα με μόλις 2 τέρματα παθητικό!

Ακόμη ένα σημαντικό στατιστικό για τους Πειραιώτες είναι πως έχουν να χάσουν στο πρωτάθλημα εκτός Αθηνών από τις 21 Οκτωβρίου του 2018!

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι πρώτη στη βαθμολογία με 19 βαθμούς και στο +5 από τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ματς, η Λαμία επικράτησε στην έδρα της με 1-0 του Παναιτωλικού, Ο Άρης ήρθε ισόπαλος με την Κηφισιά με σκορ 1-1, ενώ το Βόλος – Πανσερραϊκός αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας!

Την επόμενη αγωνιστική είναι το ελληνικό classico ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στις 22 Οκτωβρίου στις 19:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;