Μάριος Φραγκούλης: «Δεν ήξερα ότι η Ρένα Βλαχοπούλου είναι θεία μου»
Μάριος Φραγκούλης: «Έπαθα ένα σοκ. Είναι πρώτη ξαδέλφη της μητέρας μου. Το ήξερε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί, που τραγουδά και είναι ζωηρό»

Ο Μάριος Φραγκούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και ανέφερε ότι δεν γνώριζε κάποτε ότι η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν θεία του, περιγράφοντας το πώς το έμαθε.

«Η αγαπημένη μου ηθοποιός ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου. Δεν το ήξερα (σ.σ. για τη συγγένειά μας) γιατί οι γονείς μου δεν ήθελαν να την ενοχλήσω και να πηγαίνω. Ήξεραν ότι τη λάτρευα. Μόνο που έλεγε έλα εδώ παιδί μου με την κερκυραϊκή προφορά. Δεν ήξερα ότι ήταν θεία μου και από παιδί μου άρεσε. Από 4 χρονών βλέπαμε θεία Ρένα», δήλωσε ο Μάριος Φραγκούλης.

«Την γνώρισα 9 χρονών. Πηγαίναμε σε μία καλοκαιρινή παράσταση, όπου ο χορογράφος της ήταν ο Μεταξόπουλος και μου λέει: Εσύ είσαι ο Μάριος; Έλα να σε φιλήσω. Μου λένε ότι είναι θεία σου η Ρένα Βλαχοπούλου και με έπιασαν τα κλάματα και τα γέλια. Δεν ήξερα πως να φερθώ, έπαθα ένα σοκ. Είναι πρώτη ξαδέλφη της μητέρας μου. Με ήξερε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί, που τραγουδά και είναι ζωηρό», συμπλήρωσε ο Μάριος Φραγκούλης.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;