Γιάννης Στάνκογλου: Ο λόγος που αποφάσισε να μην αποκαλύψει αμέσως τον χωρισμό του
Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλάει για τον λόγο που επέλεξε να αποκαλύψει πρόσφατα τον χωρισμό του, καθώς και για τη νέα σειρά «Το Ναυάγιο».

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου (16/9). Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το χωρισμό του, για τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, καθώς και για το λόγο που αποκάλυψε πρόσφατα τον χωρισμό του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τον χωρισμό του και αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να μιλήσει πρόσφατα για αυτόν. Όπως είπε:

«Τα κρατάς, γιατί να το πεις; Δεν υπάρχει λόγος να το πεις. Επέλεξα να το πω τώρα γιατί θα γινόταν ούτως ή άλλως. Κι επειδή νιώθω ότι και τα παιδιά μου πια δεν θα περάσουν αυτό που θα μπορούσε τότε να περάσουν, πριν 3,5 χρόνια. Τα παιδιά μου γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, έχουν μεγαλώσει, όλα καλά.

Παίζει ρόλο ο τρόπος που προσεγγίζεις το θέμα και τα παιδιά σου, το εξηγείς. Και οι δύο είμαστε εκεί, έχουμε συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου. Αν μου συμβεί κάτι καινούριο στη ζωή μου φαντάζομαι πως θα πάρω τη γνώμη των παιδιών μου.

Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους είναι εκεί, ο κόσμος να χαλάσει. Με απασχολεί να ζήσω με τα παιδιά μου περισσότερο. Ως πατέρας είμαι χαλαρός, είμαι χαζομπαμπάς, χαλαρώνω με τα παιδιά μου περισσότερο. Θέλουν να είναι μαζί μου»

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA, στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Το Ναυάγιο». Όπως ανάφερε:

«Είναι καλογυρισμένο, όλοι έχουν κάνει τρομερή δουλεία. Είναι από ένα βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο για ένα ναυάγιο στη Φαλκονέρα. Και παρακολουθούμε τις ιστορίες πολλών ναυαγών. Έχει εξαιρετικούς ρόλους και ηθοποιούς. Ο ρόλος μου είναι μυστηριώδης. Δεν ξέρω αν συμπαθώ τον ρόλο μου, είναι ανατρεπτικός ρόλος. Μου αρέσουν οι περίεργοι χαρακτήρες»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;