Απόστολος Τζιτζικώστας: «Πολύ κρίσιμες οι εκλογές της Κυριακής»
«Ζητούμε ισχυρή εντολή από τους συμπολίτες μας» είπε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου οι ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες, προκειμένου να συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023. Έτσι, οι υποψήφιοι για τα χρίσματα σε περιφέρειες και δήμους επιδίδονται στο κυνήγι της ψήφου.

Το πρωί της Τρίτης (2/10) ο ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Είναι αλήθεια ότι οι εκλογές της Κυριακής που έρχονται είναι κρίσιμες, που αποφασίζουμε για τον τόπο μας, το μέλλον μας, τις ζωές μας. Αποφασίζουμε ποια ομάδα, ποιοι άνθρωποι θέλουμε να αναλάβουν την ευθύνη του τόπου μας, να έχουν αποδείξει έργο, ότι έχουν σχέδιο και ότι έχουν την εμπειρία να πάνε τον τόπο μας μπροστά», είπε μιλώντας στο MEGA.

«Εμείς κάναμε μια τεράστια προσπάθεια όλα αυτά τα πάρα πολύ δύσκολα χρόνια και προσπαθούμε, από τη μία, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και από την άλλη να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε ανάπτυξη. Τα δύο χρόνια της πανδημίας έπρεπε να αλλάξουμε τελείως τις προτεραιότητές μας άρα έμειναν κάποια πράγματα πίσω» πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας είπε:

«Φροντίσαμε να επιταχύνουμε τη δουλειά μας και σήμερα έχουμε φτάσει στο 95% υλοποίησης των δεσμεύσεων που κάναμε στους συμπολίτες μας στις προηγούμενες εκλογές. Έχουμε ολοκληρώσει τα έργα που έχουμε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε. Μπορούμε να κοιτάμε τους συμπολίτες μας στα μάτια».

Ο κ. Τζιτζικώστας απαρίθμησε τα έργα που έχει κάνει η περιφέρεια λέγοντας ωστόσο πως «δεν έχουμε ένα μαγικό ραβδί να λύνουμε τα πάντα».

«Αυτό που είναι σημαντικό και αναγνωρίζουν οι συμπολίτες μας εδώ είναι πως βλέπουν ότι μέσα από τη δουλειά μας έρχονται αποτελέσματα», είπε ο Απόστολος Τζιτζικώστας υπογραμμίζοντας ότι είναι σημαντικό οι πολίτες να σπεύσουν στις κάλπες.

«Οι εκλογές είναι κρίσιμες, ζητούμε ισχυρή εντολή από τους συμπολίτες μας για να έχουμε τη δύναμη την επόμενη ημέρα και να συνεχίσουμε το έργο που κάνουμε αλλά και να διεκδικήσουμε με πιο ισχυρή φωνή» κατέληξε ο περιφερειάρχης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;