Ζώδια: Αφροδίτη στην Παρθένο από 9 Οκτωβρίου - Η ποιότητα και η δημιουργία σε ανάλυση
Τι θα φέρει η Αφροδίτη στην Παρθένο από 9 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου στο κάθε ζώδιο.

Ζώδια: Αφροδίτη στην Παρθένο από 9 Οκτωβρίου – Η ποιότητα και η δημιουργία σε ανάλυση

Από την Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Μετά από την πολύμηνη διαμονή της Αφροδίτης στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα, περνά στην Παρθένο. Θα παραμείνει ως την 7η Νοεμβρίου, όπου και θα περάσει σε ένα ζώδιο αρμονίας γι’ αυτήν.

Στο ζώδιο της Παρθένου είναι δύσκολη η έκφραση του συναισθήματος με αισιόδοξο τρόπο, με αυθόρμητη χαρά. Η συναισθηματική εκδήλωση είναι πλέον εγκρατής. Όλα υπολογίζονται… ίσως με υπερβολή!

Με αστρολογικούς όρους, στην Παρθένο είναι σε πτώση, δηλαδή στην πιο δυσχερή της θέση. Κι αυτό αφορά τον τρόπο εκδήλωσης των συναισθημάτων.

Η Αφροδίτη είναι η ανάγκη μας για χαρά, για άνεση, για απόλαυση, για γεύσεις ζωής!

Η Παρθένος είναι ο χώρος όπου όλα αναλύονται, εκλογικεύονται, κινούνται μεθοδικά και προσεχτικά.

Ο συνδυασμός τους δεν ευνοεί ιδιαίτερα την εξωτερίκευση των εντυπώσεων.

Η ανέμελη πλευρά της Αφροδίτης, περιορίζεται. Αναγκαζόμαστε να προσμετράμε κάθε λεπτομέρεια στις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.

Το χάδι στις σχέσεις, δεν δίδεται με άνεση και αναπτύσσεται εσωστρέφεια. Η έκφραση αναλύεται και μπορεί να φανούμε καχύποπτοι ή υπερβολικά επικριτικοί στους αγαπημένους μας. Όταν μας κρίνουν, αισθανόμαστε ανασφάλεια και ίσως ευθιξία. Υπάρχει ανεπάρκεια στις σχέσεις ή ένα διαρκές παράπονο, από τα κενά τους. Τα κενά αυτά μπορεί να έχουν βάση σε ένα βαθμό, αλλά ενδέχεται να γίνουμε υπερβολικοί και υποχόνδριοι.

Η γενναιόδωρη και απλόχερη προσφορά, υπόκειται σε έλεγχο και ίσως σ’ αυτό το σημείο, σε επαναπροσδιορισμό προτεραιοτήτων. Η οικονομική μας επιφάνεια φαίνεται ανεπαρκής και προκαλείται άγχος. Μία Αφροδίτη λοιπόν που προϊδεάζει σε ένα βαθμό τον δύσκολο μήνα, εξάρει την δυσαρέσκεια και την κριτική σκέψη, δίχως την διάθεση να σταθούμε στα θετικά ή στα δώρα που έχουμε ως τώρα εισπράξει. Να έχουμε αγνότητα στις προθέσεις και να μας αρέσει το απλό και αληθινό.

Ακόμη κι αν τα δώρα είναι λιτά, η Αφροδίτη μας προσφέρει την ευκαιρία να αναλογιστούμε την ουσία της ζωής κι όχι την λάμψη (όπως φάνηκε στο ζώδιο του Λέοντα ως πρότινος). Μας προτάσσει μία διαφορετική οπτική, να χαιρόμαστε την παραμικρή αχτίδα φωτός, τις καθημερινές απολαβές, να μην περιμένουμε μόνο το μεγάλο και θαυμαστό προκειμένου να απολαύσουμε την ζωή.

Παράλληλα όμως, επειδή βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο έξαρσής της, μπορεί να μας μεταφέρει κι ένα εσωτερικό μήνυμα: να αποφύγουμε την ουτοπία και την αφέλεια στην Αγάπη… Κάτι που είναι εξίσου σημαντικό, ειδικά αυτή την εποχή!

Σημαντικοί συνδυασμοί είναι:

  • η αντίθεση προς τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, φέρνει περισσότερο άγχος, ονειροπόληση, αφηρημένη σκέψη, ουτοπικές αναζητήσεις. Αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει την έμπνευση και ένα ταλέντα που μπορούν να υλοποιηθούν με υπομονή και σωστή επιλογή.
  • οι θετικές γωνίες προς τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, στηρίζουν την πρακτική ανάγκη του συναισθήματος, την αναζήτηση οικονομικών ευκαιριών, την προσγειωμένη διευθέτηση των σχέσεων. Μας ενθαρρύνουν και μας ισορροπούν…και μας εκπλήσσουν ευχάριστα!

Οι συμβουλές ανάλογα με το ζώδιο του Ηλίου ή του ωροσκόπου

Κριός

Η περίοδος αυτή θα φέρει περισσότερη εγκράτεια, περίσκεψη και δυσκολία να εκφράσετε το φλογερό σας ταπεραμέντο. Κατά συνέπεια, θα ήταν σημαντικό να μετριάσετε τις απαιτήσεις σας, να αφήσετε κατά μέρος τα παράπονα και να εστιάσετε σε λεπτομέρειες που αμελείτε.

Στην επαγγελματική σας ζωή, ίσως πρέπει να γίνετε περισσότερο πρακτικοί στο εξής. Δεν είναι εξ άλλου η κατάλληλη εποχή για έξοδα και ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

Στην αισθηματική σας ζωή, θα είστε αρκετά σχολαστικοί και ίσως επικριτικοί. Αποφύγετε να εστιάζετε υπερβολικά στην λεπτομέρεια, ενδιαφερθείτε για την ουσία και μην υποτιμάτε τα δώρα των σχέσεων.

Ταύρος

Αν και σε αδύναμη θέση η Αφροδίτη, είναι απόλυτα συνυφασμένη με την προσωπική σας έκφραση. Εναρμονίζεται με το ζώδιό σας και σας βοηθά να διευκρινίσετε ό,τι σας αρέσει ή ό,τι σας συγκινεί. Να εστιάσετε στην λεπτομέρεια και να το κατανοήσετε. Σταδιακά, προσέχετε περισσότερο τις πτυχές των ενδιαφερόντων σας.

Στην επαγγελματική σας ζωή, θα είστε σε θέση να εργαστείτε επίμονα για ένα δημιουργικό έργο, αναπτύσσοντας τα ταλέντα σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, να είστε επικοινωνιακοί και ίσως πιο προσεκτικοί, με το ταίρι σας, θα σας αρέσει να απολαμβάνετε μικρές αλλά ουσιαστικές στιγμές, μαζί του…

Δίδυμοι

Άγχος φέρνει η θέση της Αφροδίτης, καθώς συγκρούεται το ανέμελο στυλ σας, με την σχολαστική και μεθοδική εκλογίκευση των συναισθημάτων. Παρά ταύτα, δεν είναι δύσκολο για σας, να βρείτε την πρακτική πλευρά σας και να ενταχθείτε τελικά στις απαιτήσεις των ημερών. Ίσως μάλιστα βοηθήσει η θέση της Αφροδίτης, να αποδείξετε πως είστε θετικοί και πρακτικοί, όταν χρειάζεται.

Στην επαγγελματική σας ζωή, θα είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε σε καθήκοντα ή υποχρεώσεις, κυρίως αν τα έχετε αμελήσει. Ευέλικτα θα προσαρμοστείτε…

Στην αισθηματική σας ζωή, ίσως η λογική εμποδίζει το συναίσθημα και παρατηρείται γκρίνια, επικριτική διάθεση και οι σχέσεις έχουν διακυμάνσεις που σας κουράζουν.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;