Ζώδια: Αφροδίτη στην Παρθένο από 9 Οκτωβρίου - Η ποιότητα και η δημιουργία σε ανάλυση
Τι θα φέρει η Αφροδίτη στην Παρθένο από 9 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου στο κάθε ζώδιο.

Καρκίνος

Αρκετά προσγειωμένες θα είναι η απαιτήσεις σας αυτή την εποχή και σας ευνοεί η θέση της Αφροδίτης. Μάλιστα ενδέχεται να υλοποιήσετε ένα γόνιμο σχέδιο ή να εκφράσετε ένα καλλιτεχνικό σας ταλέντο. Επομένως, θα λειάνει πολλές αντιθέσεις που σας ταλαιπωρούν αυτή η εποχή.

Στην επαγγελματική σας ζωή, κάνετε σχέδια και τα εξηγείτε επαρκώς και ξεκάθαρα στο περιβάλλον σας. Ιδέες πρακτικές, εφαρμόζουν στην προσωπική σας έκφραση καλύτερα και δίνετε οδηγίες ή μαθήματα σε όσους σας ενδιαφέρουν.

Στην αισθηματική σας ζωή, είστε λιγότερο εκδηλωτικοί και αυθόρμητοι. Προφανώς «μετράτε» κάθε κίνηση ή λέξη των αγαπημένων σας, είστε επιφυλακτικοί αλλά όχι τόσο τρυφεροί. Μην υπερβάλλετε.

Λέων

Για σας, είναι δύσκολη η προσαρμογή στη νέα θέση της Αφροδίτης, μειώνει την ανάγκη του μεγαλείου και του θαυμασμού γύρω από το πρόσωπό σας. Ίσως νιώσετε πως ατονεί η διάθεση για δημιουργία, αλλά έχετε άδικο. Είναι η στιγμή να δώσετε βάση στα γήινα και πρακτικά ενδιαφέροντα.

Στην επαγγελματική σας ζωή, θα σας ενδιαφέρει να αναλύσετε κέρδη και ζημίες πλέον και να δώσετε βαρύτητα στις απολαβές. Πλέον δεν σας ενδιαφέρει μόνο η εκτίμηση και ο θαυμασμός, αλλά και η ανταμοιβή των κόπων σας. Καθορίζετε εκ νέου τις αξίες σας σε κάθε τομέα.

Στην αισθηματική σας ζωή, παρατηρείτε προσεκτικά τις ανάγκες σας και την συμπεριφορά του/της συντρόφου σας. Μήπως τελικά πρέπει να κατανοήσετε πως η αγάπη κρύβεται σε μικρές λεπτομέρειες;

Παρθένος

Σε σας η Αφροδίτη, προσδίδει αισθητική αντίληψη, συναισθηματική έκφραση και περισσότερες ευαισθησίες. Είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος αυτοεκτίμησης και αυτογνωσίας. Αναγνωρίζετε λεπτομέρειες για σας τους ίδιους, που αμελούσατε. Ενδιαφέρεστε για την εμφάνιση και την αρμονία σας.

Στην επαγγελματική σας ζωή, με ευγένεια θα διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει και θα κάνετε καίριες παρατηρήσεις για τα συμφέροντά σας. Εξ άλλου οι συνδυασμοί με τους πλανήτες στον Ταύρο και στον Αιγόκερω φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα στο έργο σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, ενδέχεται να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη άνεση. Θα αρέσετε και θα σας εκτιμήσουν για την απλότητα και την ειλικρίνεια που εκπέμπετε. Αλλά θα έχετε και ρομαντικές στιγμές.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;