«Ο Γιατρός»: Η σειρά έκανε πρεμιέρα και το Twitter αποθέωσε τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη
«Ο Γιατρός»: Η σειρά έκανε πρεμιέρα και το Twitter «υποκλίθηκε».

«Ο Γιατρός» είναι η νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκηη οποία έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (1/10) από τη συχνότητα του Alpha. Το κοινό «αποθέωσε» τόσο τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο οποίο υποδύεται τον γιατρό, αλλά και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης καθήλωσε το κοινό από την πρεμιέρα, αφού υποδύεται τον πατέρα ενός παιδιού, πρώην ασθενή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, και θεωρώντας άδικα πως εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού του, τον πυροβολεί σε μία σκηνή που «κόβει» την ανάσα.

«Ο Γιατρός»: Η περίληψη της σειράς του Alpha

Στη σειρά ο Ανδρέας Βρεττός, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα απ’ τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Όλα όμως αλλάζουν όταν ο πατέρας ενός ασθενή τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα,  υπαίτιο για το θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος. Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι του προκαλεί αμνησία των δώδεκα τελευταίων χρόνων. Οι μνήμες που σώζονται αφορούν τον άνθρωπο που ήταν πριν δώδεκα χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν ένας παθολόγος που διεκδικούσε την αναγνώριση της αξίας του, πατέρας δύο παιδιών και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

Στο παρόν, που δεν θυμάται, ο Ανδρέας είναι πολύ αυστηρός και σκληρός με τον περίγυρό του και έχει πλέον χωρίσει από τη σύζυγό του και διευθύντρια του νοσοκομείου, Άννα Γρηγοριάδη (Δήμητρα Σιγάλα) μετά την απώλεια του γιου τους. Ο θεράποντας ιατρός και φίλος του, Απόστολος Ιωάννου (Αλέξανδρος Κωχ), και η τέως σύζυγός του συμφωνούν ότι ο Ανδρέας πρέπει να «εκτεθεί» σταδιακά και μεθοδικά στη γνώση των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία δώδεκα χρόνια και έχουν διαγραφεί από τη μνήμη του. Ο Ανδρέας, από την άλλη, αφού συνειδητοποιήσει τη νέα του πραγματικότητα, παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει τη ζωή του πάλι από το μηδέν: αρχίζει να εργάζεται ως βοηθός στο νοσοκομείο που κάποτε διηύθυνε και προσπαθεί να κερδίσει πίσω την πρώην γυναίκα του και την κόρη του (Μαριέλλη Μανουδάκη) με την ελπίδα να ξαναγίνουν κάποια στιγμή οικογένεια.

Φυσικά, οι χρήστες του X (πρώην Twitter) παρακολούθησαν τη μεγάλη πρεμιέρα και εντυπωσιάστηκαν από την ερμηνεία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, αλλά και του υπόλοιπου cast.

Δείτε τα tweets:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;