Taylor Swift: Το «The Eras Tour» έρχεται στους κινηματογράφους
Το «Taylor Swift: The Eras Tour Concert Film» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου - Η προπώληση έχει ξεκινήσει

Με τις απεργίες των σεναριογράφων και των ηθοποιών του Hollywood -παρόλο που φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους- το Hollywood και οι κινηματογραφικές αίθουσες είχαν βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα. Αυτό της έλλειψης μεγάλων ταινιών που θα φέρουν τον κόσμο στις σκοτεινές αίθουσες. Μετά το σαρωτικό «Barbenheimer», το μέλλον φαινόταν δυσοίωνο μέχρι που ανέλαβε δράση η Taylor Swift.

Η γνωστή καλλιτέχνης, που βρίσκεται εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας της «The Eras Tour», φαίνεται πως δεν σταματάει πουθενά. Βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας της και θέλοντας να προσφέρει κάτι ακόμα σε όσους από τους φανς της θέλουν να ζήσουν ξανά την εμπειρία της περιοδείας της ή σε εκείνους που δεν κατάφεραν να βγουν αλώβητοι με τη «μάχη» με το  Ticketmaster, φέρνει το «The Eras Tour» στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η Taylor Swift, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, είχε ανακοινώσει πως ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της ταινίας «Taylor Swift: The Eras Tour Concert Film». Η ταινία, αρχικά, είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε Βόρεια Αμερική και Μεξικό στις 13 Οκτωβρίου. Η pop σταρ το είχε ανακοινώσει με μία ανάρτησή της στο Instagram γράφοντας:

«Η περιοδεία έχει γίνει η πιο σημαντική και ηλεκτρισμένη εμπειρία της ζωής μου μέχρι τώρα και είμαι γεμάτη με χαρά που σας ανακοινώνω πως έρχεται σε μία κινηματογραφική αίθουσα κοντά σας»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Τη σκηνοθεσία της συναυλιακής ταινίας έχει αναλάβει ο Sam Wrench και οι εκτιμήσεις λένε ότι αναμένεται να φέρει μία ανάσα στο box office. Μάλιστα, οι πρώτοι υπολογισμοί κάνουν λόγο για άνοιγμα μόνο στις ΗΠΑ που θα αγγίζει τα 100 με 125 εκατομμύρια δολάρια. Ένα ποσό που μπορεί να συγκριθεί με το άνοιγμα μεγάλων blockbuster στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πέρα του ό,τι το «Taylor Swift: The Eras Tour Concert Film» αναμένεται να γίνει η πιο κερδοφόρα συναυλιακή ταινία στην ιστορία του Σινεμά, έχει κάνει πολλές εταιρίες διανομής να αλλάξουν τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών τους για να δώσουν χώρο στο κινηματογραφικό πλέον γεγονός. Ανάμεσά τους είναι και το «The Exorcist: Believer», που θα κάνει πρεμιέρα μία εβδομάδα νωρίτερα.

Και ενώ όλοι περίμεναν πως η ταινία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως μετά την ολοκλήρωση του «The Eras Tour», η 33χρονη pop σταρ μας επιφύλασσε ακόμα μία μεγάλη έκπληξη!

Σε νέα ανάρτησή της μέσα από το Instagram, η Taylor Swift ανακοίνωσε πως η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την ίδια ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες, δηλαδή στις 13 Οκτωβρίου. Ανάμεσα στις χώρες που θα κάνει πρεμιέρα η ταινία είναι και η Ελλάδα.

Η Swift έγραψε στην ανάρτησή της:

«Η περιοδεία δεν είναι το μόνο πράγμα που φέρνουμε σε όλο τον κόσμο… Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη να σας είπα ότι η ταινία The Eras Tour έρχεται επίσημα στις αίθουσες παγκοσμίως στις 13 Οκτωβρίου!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Η ταινία της συναυλίας θα κάνει πρεμιέρα σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως και φαίνεται να φέρνει μία τονωτική δόση στο παγκόσμιο box office.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το ξεχωριστό αυτό event έχει ξεκινήσει και με αρκετές προβολές να γεμίζουν με γρήγορους ρυθμούς ακόμα και στη χώρα μας. Η Taylor Swift με κάθε της βήμα αποδεικνύει πως είναι η μεγαλύτερη σταρ της γενιάς της!

Πηγή cover photo: WikiMedia Commons

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;