Η Taylor Swift συνεργάζεται με την Google & στέλνει τους Swifties σε ένα μοναδικό κυνήγι easter egg
Η Taylor Swift έχει ετοιμάσει έναν άκρως διασκεδαστικό τρόπο για να ξεκλειδώσουν οι φανς της το Vault για το «1989 (Taylor's Version)» και η Google παίζει κεντρικό ρόλο σε αυτό!

Αδιαμφισβήτητα η Taylor Swift είναι η μεγαλύτερη σταρ αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Η 33χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός βρίσκεται εν μέσω ενός διαλείμματος από τη μεγάλη παγκόσμια περιοδεία της «The Eras Tour» και στη διαδικασία της επανηχογράφησεις των παλιών της άλμπουμ ώστε να πάρει στα χέρια της τα δικαιώματα των master recordings. Το επόμενο επανηχογραφημένο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει είναι το «1989 (Taylor’s Version)» και έχει ετοιμάσει ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι για τους φανς της σε συνεργασία με τη Google.

Η δημοφιλής καλλιτέχνης είναι γνωστό πως τρελαίνεται για Easter eggs κάνοντας τους φανς της να κοιτάνε κάθε λεπτομέρεια σε κάθε της εμφάνιση, βίντεο, στίχο κλπ. Στο διαδίκτυο υπάρχουν ολόκληρες θεωρίες γύρω από τον μύθο, τις επόμενες δισκογραφικές κινήσεις της και ό,τι μπορείς να φανταστείς. Και η ίδια φαίνεται, όμως, να ωθεί τους Swifties προς αυτή την κατεύθυνση και το διαδραστικό παιχνίδι που ετοίμασε με την Google είναι ένα ακόμα δείγμα αυτού.

Η Taylor Swift ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «1989 (Taylor’s Version)» τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Los Angeles. Όπως και στις προηγούμενες επαναηχογραφήσεις, έτσι και σε αυτή, θα περιέχονται τραγούδια που είχαν γραφτεί εκείνη την περίοδο αλλά δεν είχαν κυκλοφορήσει. Τα γνωστά και ως Vault tracks.

Πρόκειται για έναν παραπάνω λόγο για τους φανς να αγοράσουν αυτά τα επαναηχογραφημένα άλμπουμ και να χάσουν οι πρώτες κυκλοφορίες την αίγλη, αλλά και την αξία τους.

Τις προηγούμενες φορές, για τα «Fearless (Taylor’s Version)» και «Red (Taylor’s Version)», η Swift κυκλοφορούσε βίντεο μέσα από το Instagram από τα οποία οι Swifties έπρεπε να αποκωδικοποιήσουν τους τίτλους των κομματιών, αλλά και τους καλλιτέχνες που θα συνεργαζόταν στο εγχείρημά της αυτό. Για το «1989 (Taylor’s Version)», η TayTay -όπως την αποκαλούν οι φανς της- το πήγε ένα βήμα παρακάτω.

Συνεργάστηκε με την Google και χάρισε ένα μοναδικό κυνήγι θησαυρού στους φανς της!

Taylor Swift

Η Google ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα έπρεπε να αναζητήσεις το όνομα της Taylor Swift ή το όνομα του επερχόμενου επαναηχογραφημένου άλμπουμ της για να ξεκλειδώσεις μία σειρά από 89 παζλ. Οι φανς από όλο τον κόσμο θα έπρεπε να δουλέψουν μαζί για να λύσουν τα παζλ αυτά -κάτι σαν αναγραμματισμοί με στοιχεία- για να ανοίξουν το Vault. Η παγίδα ήταν πως θα έπρεπε παγκοσμίως να λυθούν 33 εκ. παζλ (το 33 από την ηλικία της Swift).

Όπως έγραψε το επίσημο blogspot της Google:

«Θα βοηθήσετε τους Swifties σε όλο τον κόσμο να βγουν από το δάσος (ή να ξεκλειδώσουν το Vault), καθώς όλοι συλλογικά λύνουν 33 εκατομμύρια γρίφους.

Έτσι λειτουργεί, έτσι θα αποκτήσεις τους τίτλους των κομματιών του vault!»

@ourscardigan When searching for “Taylor Swift” and “1989 (Taylor’s Version” on Google, a tool is revealed to unlock the album’s From The Vault! Apparently, the tool is not yet available worldwide. #TaylorSwift #foryoupage #viral #ourscardigan #1989TaylorsVersion ♬ original sound – Carolina & Olivia ⸆⸉

Η Taylor Swift (και οι Swifties) έριξαν και τη Google

Από το Σαββατοκύριακο, οι φανς μπορούσαν να δουν ένα μπλε θησαυροφυλάκιο να βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης τους όταν αναζητούσαν το όνομα της Taylor Swift στη μηχανή αναζήτησης της Google. Ωστόσο, αυτό δεν δούλευε για όλους.

Και τα χειρότερα ήρθαν το βράδυ της Τρίτης, όταν ξεκίνησε και το κυνήγι των Easter eggs!

Το πρώτο παζλ ήθελε απλά να γράψεις το «1989 (Taylor’s Version)» στην μπάρα αναζήτησης. Στη συνέχεια, όμως, δεν σου δινόταν κάποιο άλλο παζλ για να συνεχίσεις το παιχνίδι. Όλα άλλαξαν το βράδυ της Τρίτης (19/9), όπου και ξεκίνησε επίσημα το παιχνίδι με τους φανς παγκοσμίως να παίρνουν διαφορετικά hints και αναγραμματισμούς για να λύσουν ο καθένας από 89 παζλ.

Καθώς η είδηση εξαπλωνόταν μέσα από τα social media με αρκετούς χρήστες να μοιράζονται τις πρώτες λύσεις, φαίνεται πως η Google δεν μπόρεσε να αντέξει τη ζήτηση και αντιμετώπισε κάποια προβλήματα.

Με την ίδια την Google να εξαναγκάζεται να βγάλει ανακοίνωση μέσω του X (πρώην Twitter) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φανς της Taylor Swift όταν προσπαθούν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. Στην ανάρτησή της, η εταιρεία έγραψε:

«Swifties, το θησαυροφυλάκιο είναι μπλοκαρισμένο! Αλλά μην ανησυχείτε, δεν υπάρχουν κενές θέσεις μέσα. Βρισκόμαστε στην “διόρθωσέ-το-era” μας και θα βγούμε από το δάσος σύντομα»

Το «κυνήγι» δε σταματά εκεί

Παράλληλα, η Taylor Swift δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μπλε Vault το οποίο ανοίγει και δίνει στους φανς μερικά γράμματα και κάτι σημεία στίξης. Ίσως, από ένα από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια που θα ακούσουμε στο «1989 (Taylor’s Version)» όταν κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου 2023.

Η 33χρονη καλλιτέχνης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης:

«Μπορείτε να μου πείτε όταν τελειώσει η αναζήτηση… αν η χαρά άξιζε τον κόπο»

Την ίδια στιγμή, αρκετοί παρατηρητικοί φανς είδαν πως στα παζλ που εμφανίζονται στην Google κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, υπάρχουν κάποια γράμματα που γυαλίζουν. Γνωρίζοντας την Taylor Swift θεωρούν πως και αυτά θα έχουν κάποια σημασία για τη συνέχεια του… ξεκλειδώματος του Vault.

@thethriftyswiftie #taylorswift#swifttok#taylornation#swiftietiktok#swifttoker#swifttoks#swiftliketaylor#taylorswiftlover #1989#1989taylorsversion#1989taylorswift#1989tv ♬ original sound – Ginnie

Βλέπεις, πέρα από τη μουσική ο κόσμος της Taylor Swift και των Swifties είναι πολύ μεγαλύτερος με την καλλιτέχνη να συμπεριλαμβάνει τους φανς της στη διαδικασία κυκλοφορίας των νέων της project. Αν θέλεις, λοιπόν, να βοηθήσεις και εσύ μπορείς να μπεις στη Google, να αναζητήσεις το όνομα της και να αρχίσεις να λύνεις γρίφους!

Θέλουμε ακόμα γύρω στους 12 εκ. γρίφους να λυθούν για να δούμε τους τίτλους των τραγουδιών του Vault του «1989 (Taylor’s Version)» και -ίσως- μία ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη!

Taylor Swift

Πηγή cover photo: Twitter

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1