Miu Miu: Η σειρά εσωρούχουν με παγιέτες και στρας που έχει διχάσει
Έντονες οι αντιδράσεις λόγω της χρήσης ανθυγιεινών υφασμάτων στα, αν μη τι άλλο, πανάκριβα εσώρουχα.

Το κοτλέ και οι παγιέτες είναι μάλλον υλικά που δε θα φανταζόταν κάποιος να βρει σε εσώρουχα. Ωστόσο, η εταιρεία Miu Miu αποφάσισε να καινοτομήσει επιλέγοντας αυτά ακριβώς τα υλικά με τις τιμές τους να είναι εξωφρενικές.

Στη νέα σειρά εσωρούχων της Miu Miu ένα κοτλέ εσώρουχο πωλείται για 1100 δολάρια ενώ το εσώρουχο με τις παγιέτες φτάνει τα 5.600 δολάρια.

Οι σχολιαστές μόδας από τον δημοφιλή λογαριασμό Diet Prada έγραψαν στο Instagram τόσο για τις εξωφρενικές τιμές των εσωρούχων όσο και το ότι αυτά τα υλικά δεν φαίνονται καθόλου βολικά για τα γεννητικά όργανα.

«Αυτά τα κοτλέ εσώρουχα απλά “φωνάζουν” μόλυνση», έγραψε χρήστης στα σχόλια ενώ άλλος εκτίμησε ότι τα εν λόγω εσώρουχα ίσως σχεδιάστηκαν από άνδρα.

Πάντως, όσον αφορά το εσώρουχο με τις παγιέτες διευκρινίζεται ότι το εσωτερικό είναι μεταξωτό. Και πάλι όμως οι παγιέτες εμποδίζουν το ρούχο να ανανεώνει τον αέρα στην περιοχή.

Παράλληλα, το κοτλέ εσώρουχο περιγράφεται ως «σορτς» από την εταιρεία και ως εκ τούτου ο αγοραστής θα πρέπει να φορά εσώρουχο όταν το βάζει.

«Αποφύγετε τα στενά εσώρουχα από συνθετικά υλικά, καθώς τείνουν να συγκρατούν την υγρασία, η οποία δημιουργεί το καλύτερο περιβάλλον για να ευδοκιμήσουν βακτήρια και μύκητες, να αναπτυχθούν και να προκαλέσουν λοιμώξεις», τονίζει στη Metro η γυναικολόγος, Αζίζα Σέσαϊ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;