Η Μάγισσα: Η πρεμιέρα της σειράς έφερε ανάμεικτα συναισθήματα στο Twitter
Η πρεμιέρα της φιλόδοξης υπερπαραγωγής του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα», φάνηκε να διχάζει το τηλεοπτικό κοινό - Τα σχόλια στο X (πρώην Twitter)

Το βράδυ της Δευτέρας (25/9) έκανε πρεμιέρα η νέα φιλόδοξη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα», μια τεράστια και ακριβή παραγωγή που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Η σειρά που ακούγεται πως στοίχισε 12 εκ. ευρώ συγκέντρωσε ανάμεικτα συναισθήματα από το κοινό στην πρεμιέρα της.

Η νέα υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 είναι σε σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη υπό τη σκηνοθετική ματιά του Λευτέρη Χαρίτου. Οι τρεις τους ήταν αυτοί που μας είχαν φέρει και τις «Άγριες Μέλισσες» μερικά χρόνια πριν. Η νέα σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί η Έλλη Τρίγγου, κατάφερε να εντυπωσιάσει, να διχάσει και άλλους να τους αφήσει παγερά αδιάφορους.

Εμείς είμαστε κάπου στη μέση.

«Η Μάγισσα»: Τα σχόλια στο Twitter

Από την πρώτη στιγμή, η πρεμιέρα της σειράς «Η Μάγισσα» βρέθηκε στην κορυφή των trends στην πλατφόρμα του Χ (πρώην Twitter) συγκεντρώνοντας πληθώρα σχολίων! Θα τα χωρίσουμε σε τρεις μεγάλες κατηγορίες: τα διθυραμβικά, τα πιο ανάμεικτα και τα κωμικά!

Μεγάλος ενθουσιασμός για την πρεμιέρα

Τα πιο ανάμεικτα

Τα πιο κωμικά

Η τηλεθέαση της πρεμιέρας

Ο χαμός που έγινε στο X (πρώην Twitter) μεταφράστηκε και σε αρκετά ενθαρρυντικά νούμερα τηλεθέασης. «Η Μάγισσα» βρέθηκε αντιμέτωπη με σειρές που έχουν αγαπηθεί μέσα στα προηγούμενα χρόνια και με πρεμιέρες που περίμενε το τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο, κατάφερε να βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις της τηλεθέασης.

Η σειρά του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης στο γενικό σύνολο 14,6%, ενώ στο δυναμικό κοινό συγκέντρωσε ποσοστό 17,4%.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;