«Ψυχοκόρες»: Το Twitter υποκλίθηκε στη νέα δραματική σειρά - Η τηλεθέαση της πρεμιέρας
Οι «Ψυχοκόρες» έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (24/9) στον ΑΝΤ1 και το κοινό υποκλίθηκε - Η τηλεθέαση και τα θετικά σχόλια στο X (πρώην Twitter).

Το βράδυ της Κυριακής (24/9), ο ANT1 πρόσθεσε εκτάκτως στο πρόγραμμα του σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση τις «Ψυχοκόρες» σε σενάριο της Πέννυς Φυλακτάκη και του Βαγγέλη Νάση και σκηνοθεσία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Η σειρά είναι μία πρωτότυπη παραγωγή του ANT1+ και προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελεύθερη τηλεόραση.

Η σειρά έχει καταφέρει να συγκεντρώσει διθυραμβικά σχόλια από κριτικούς και τηλεθεατές από όταν έχει γίνει διαθέσιμη στο ANT1+ και φαίνεται πως το κανάλι θέλησε να την προμοτάρει περισσότερο διαθέτοντας κάποια επεισόδια μέσα από την ελεύθερη τηλεόραση. Κάτι που έχουμε δει και στο παρελθόν να κάνει με άλλες πρωτότυπες παραγωγές της streaming πλατφόρμας του.

Η ιστορία

Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1+, είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, φέρνοντας στο φως τον θεσμό-πληγή των ψυχοκορών. Είναι η πρώτη απόπειρα της ελληνικής μυθοπλασίας να θίξει τον απαγορευμένο πλέον θεσμό των ψυχοκορών, μια άγνωστη συνθήκη υποτίμησης της θηλυκής υπόστασης που μέτρησε γυναίκες-θύματα για δυο ολόκληρες γενιές. Έναν θεσμό που λειτουργούσε για χρόνια ως άτυπη μορφή υιοθεσίας, υποδουλώνοντας μικρά κορίτσια που λαχταρούσαν να αποδράσουν από την ανελέητη φτώχια της επαρχίας για να βρεθούν, τελικά, σε μια χρυσή φυλακή όπου τους υπόσχονταν ασφάλεια με αντάλλαγμα την τυφλή υποταγή.

Η τηλεθέαση και τα διθυραμβικά σχόλια στο Twitter

Η σειρά «Ψυχοκόρες» κατάφερε να κάνει το X (πρώην Twitter) να υποκλιθεί και να καλωσορίσει τη δραματική σειρά εποχής με μεγάλη αγάπη. Μάλιστα, οι τηλεθεατές αποθέωσαν τους πρωταγωνιστές για τις ερμηνείες τους.

Η σειρά «Ψυχοκόρες» βρίσκεται στο 8ο επεισόδιο στο ANT1+. Ωστόσο, η πρεμιέρα της στο ελεύθερο κανάλι βρήκε ένα κοινό που περίμενε να τη δει και συγκέντρωσε αρκετά θετικά νούμερα τηλεθέασης. Στην πρεμιέρα της, η σειρά συγκέντρωσε 12,4% στο δυναμικό κοινό και 10,9% στο γενικό σύνολο.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;