Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του»
«Να χαρείς αυτές τις ημέρες και να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι σημαντικές», επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης εξερχόμενος της Βουλής.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων των ψηφοφόρων» είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο περιστύλιο της Βουλής και συνέχισε: «Τον τιμώ. Είμαι εδώ να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και θα ήθελα να φανώ αντάξιος του».

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας συμβούλεψε τον Στέφανο Κασσελάκη να χαρεί αυτές τις ημέρες, επειδή στην πολιτική «οι χαρές δεν είναι περίσσιες», ενώ υπογράμμισε πως το κόμμα πρέπει να δώσει ελπίδα «με ενότητα και συντροφικότητα».

«Στέφανε, συγχαρητήρια και από κοντά, σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος», είπε ο πρώην πρωθυπουργός στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες. «Το μόνο που θέλω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις ημέρες, δίχως ενοχές. Διότι, όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες, είναι πολλές», συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Να χαρείς αυτές τις ημέρες και να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι σημαντικές», επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες. Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και συντροφικότητα», συμπλήρωσε και σημείωσε πως από τις χθεσινές πρώτες δηλώσεις του διαδόχου του κρατά τη φράση πως «στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος», λόγια που επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

«Δεν είναι όπως στο NBA», σχολίασε αστειευόμενος ο Αλέξης Τσίπρας. «Μάλλον εσύ βλέπεις περισσότερο ΝΒΑ από εμένα», του απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε, στο ίδιο κλίμα, ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει μπέιζμπολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;