Γονείς Ζακ Κωστόπουλου: «Ο Κασσελάκης δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομά του»
«Περιμένουμε από έναν αρχηγό κόμματος που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να δώσει τις μεγαλύτερες μάχες υπέρ της»

Με μία ανάρτηση στο facebook οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου αναφέρονται στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Στην ανάρτηση γράφουν μεταξύ άλλων ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έκανε καμία αναφορά στον Ζακ Κωστόσπουλο, παρά το γεγονός ότι την περασμένη Πέμπτη ήταν η 5η επέτειος από την δολοφονία του. «Περιμένουμε από έναν αρχηγό κόμματος που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να δώσει τις μεγαλύτερες μάχες υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου όλες οι ζωές θα έχουν αξία και θα μπορούν να βιωθούν με αξιοπρέπεια και ευημερία».

Αναλυτικά η ανάρτηση των γονιών του Ζακ Κωστόπουλου

«Ο Ζακ έδωσε μεγάλες μάχες και αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και όχι μόνο. Δολοφονήθηκε για τις ταυτότητες του και σύρθηκε μέσα από τη λάσπη. Οι δολοφόνοι του είναι ακόμη ελεύθεροι».

«Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κασσελακης δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομα του Ζακ, παρόλο που την περασμένη Πέμπτη ήταν η 5η επέτειος του θανάτου του. Είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση να μπορείς να βγεις έξω με το σύντροφό σου και κανένας να μη σε χλευάζει ή να μη σου επιτεθεί. Όμως για χιλιάδες ανθρώπους στη Ελλάδα αυτό είναι ανέφικτο και επικίνδυνο. Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στερούνται πολλά δικαιώματα και οι ζωές τους είναι αβίωτες.

Περιμένουμε από έναν αρχηγό κόμματος που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να δώσει τις μεγαλύτερες μάχες υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου όλες οι ζωές θα έχουν αξία και θα μπορούν να βιωθούν με αξιοπρέπεια και ευημερία. Στη συνάντηση μας με τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2022 μας είπε ότι ο Ζακ ήταν ένας σπόρος. Ελπίζουμε αυτός ο σπόρος να καρπίσει με τη βοήθεια των ανθρώπων που έχουν την εξουσία να κάνουν αλλαγές» ανέφεραν στο μήνυμά τους.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;