Οι ελληνικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (25/9)
Το βράδυ της Δευτέρας (25/9) οι ελληνικές σειρές επανέρχονται δυναμικά στην τηλεόρασή μας με πολλές πρεμιέρες.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν φαίνεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα με τα μεγάλα κανάλι να έχουν επενδύσει στην μυθοπλασία και να φέρνουν 27 ελληνικές σειρές προσπαθώντας να κερδίσουν την εύνοια του τηλεοπτικού κοινού και μία μερίδα της “πίτας” της τηλεθέασης. Η πρώτη μεγάλη μάχη ξεκινάει το βράδυ της Δευτέρας (25/9) με αρκετές σειρές να επιστρέφουν με καινούρια επεισόδια, αλλά και την πολυαναμενόμενη της νέας υπερπαραγωγής του ΑΝΤ1 -και πιο ακριβής παραγωγής της χρονιάς.

Σιγά σιγά οι διεκδικητές της τηλεθέασης, αλλά και της εύνοιας του τηλεοπτικού κοινού, παίρνουν τη θέση τους στην σκακιέρα και περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν τα πρώτα δείγματα. Τόσο από μεριά τηλεθέασης, όσο και από μεριά ανταπόκρισης του κοινού.

Ο Παράδεισος των Κυριών – ALPHA – Πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00

Στον Β’ Κύκλο της σειράς…

«Δεν υπάρχουν καλύτερα κρυμμένα μυστικά από αυτά που όλοι μαντεύουν»
George Bernard Shaw

Σεπτέμβρης 1964, Αθήνα.
Ποιος έκαψε τον Παράδεισο και ποιος θα τον σώσει;
Παλιά θαμμένα μυστικά που μπερδεύονται με μνήμες, εντυπώσεις κι εφιάλτες, έρχονται στο φως και σκοτεινιάζουν τις ζωές των «κατοίκων» του Παραδείσου. Μόνη διέξοδος, ο έρωτας- κι αυτοί σε έναν λαβύρινθο.
«Ο Παράδεισος των κυριών» γίνεται για ακόμη μια φορά το μήλο της έριδος, αυτή την φορά, όμως, οι εχθροί δεν είναι ορατοί. Τίποτα και κανένας δεν είναι όπως φαίνεται.

Οι ζωές όλων αλλάζουν…

Ο «Παράδεισος των κυριών» επιστρέφει και ο έρωτας γεννιέται ξανά…

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.
Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.
Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.
Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.

Η σειρά «Παράδεισος των κυριών» προβάλλεται στον ALPHA Δευτέρα με Παρασκευή στις 20:00

Γη της Ελιάς – MEGA – Δευτέρα στις 21:00

Καρδιές μοιρασμένες στα δύο. Μοιραία πάθη παίρνουν φωτιά και ανομολόγητοι έρωτες βρίσκουν διέξοδο.

Ένοχα μυστικά βγαίνουν στο φως. Ανοιχτές πληγές από το παρελθόν διαιωνίζουν το μίσος και γεννούν ακατανίκητη δίψα για εκδίκηση.

Η ζωή στη Μάνη δεν σταματά ποτέ να κρύβει εκπλήξεις.

Ο Γ’ κύκλος της δραματικής σειράς που υπογράφει η τριάδα των επιτυχιών -Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου- επιφυλάσσει μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια Τ. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Γιώργος Αναγιωτός

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Ο τρίτος κύκλος της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (24/9) και κατάφερε να κρατήσει σταθερά τα ποσοστά του συγκεντρώνοντας 14,8% στο δυναμικό κοινό και 22,6% στο γενικό σύνολο. Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη μάχη για τον νέο κύκλο της σειράς θα δοθεί το βράδυ της Δευτέρας (25/9) που θα βρεθεί αντιμέτωπη με την επιστροφή του «Σασμού» και την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της υπερπαραγωγής του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα».

Η σειρά προβάλλεται Κυριακή με Παρασκευή στις 21:00

Η Μάγισσα – ΑΝΤ1 – Πρεμιέρα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Μάνη, 1817… Δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους. Ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους; Οι οικογένειες ξεσηκώνονται και ψάχνουν παντού. Με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ, θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού της Άρνας… Τι έχει συμβεί; Τι είναι αυτό που θα έρθει στο φως και θα αποκαλύψει.

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρος Καλκόβαλης
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος.

Παίζουν: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν, Θέμις Μπαζάκα.

Η σειρά θα προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη στις 21:00

Σασμός: Επίλογος – ALPHA – Πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Ερωτική δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2023-2024

Η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια στο χωριό της Άνω Ποριάς, με τους ήρωες να βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής τους. Αποφασισμένοι να πάνε κόντρα σ’ αυτή την μοίρα και να ξεπεράσουν τα εμπόδια, η ελπίδα για σασμό υφαίνεται όλο και περισσότερο στις ψυχές τους. Οι ισορροπίες, όμως, ανατρέπονται διαρκώς. Νέα πρόσωπα έρχονται σαν σκιά, πρόθυμα να συμμαχήσουν για να εμποδίσουν την συμφιλίωση, ενώ οι Ερινύες για ένα έγκλημα που δεν τιμωρήθηκε ποτέ, ξυπνούν το χειρότερο πρόσωπο της βεντέτας με ανεξέλεγκτες συνέπειες και απώλειες. Ο έρωτας εναλλάσσεται με το μίσος, το φως με το σκοτάδι και τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που ζωντανεύουν. Οι καταστάσεις μεταστρέφουν τις προσωπικότητες των ηρώων. Τη στιγμή, δε, που απειλούνται δικά τους πρόσωπα, αναγκάζονται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πάρουν αποφάσεις δύσκολες. Μερικές από αυτές χωρίς επιστροφή…

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα
Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Η σειρά παίζεται Δευτέρα με Πέμπτη στις 21:00 στον ALPHA

Οι σειρές αυτές έρχονται να προστεθούν σε αυτές που έχουν κάνει ήδη πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο. Αυτές είναι το «Κάνε ότι Κοιμάσαι ΙΙ» που παίζεται Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 στην ΕΡΤ1, την «Παραλία» που παίζεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 22:45 επίσης στην ΕΡΤ.

Δες ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;