Νίκος Μουτσινάς: Έπεσε θύμα απάτης - «Θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια»
Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο παρουσιαστής

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Νίκος Μουτσινάς. Με ανάρτησή του στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς ενημέρωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου καθώς παρουσιάστηκε ότι προωθεί εταιρεία κρυπτονομισμάτων με την οποία, όπως ο ίδιος λέει, δεν έχει καμία σχέση.

«Προσοχή!! Δυστυχώς, όπως πολλοί από σας με ενημερώσατε, κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύνδεσμος με ένα «δημοσίευμα» δήθεν προερχόμενο από την εφημερίδα «Το πρώτο θέμα», το οποίο εμφανίζει, χρησιμοποιώντας παράνομα το όνομά μου και την εικόνα μου σε μια συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ να προωθώ εταιρεία κρυπτονομισμάτων, με την οποία ουδεμία σχέση έχω.

»Πρόκειται για απάτη. Το εν λόγω κείμενο με τις συνοδευόμενες φωτογραφίες είναι εξ ολοκλήρου ψευδές και κατασκευασμένο και δεν προέρχεται από την εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα», ούτε δημοσιεύτηκε ποτέ από αυτή. Για την ασφάλεια όλων, μεγάλη προσοχή στις ψευδείς πληροφορίες που διαδίδονται μέσω διαδικτύου! Τα ανώτερο δηλώνω, με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μου να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια κατά παντός υπευθύνου, ενώπιον της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και παντός αρμόδιου δικαστηρίου και αρχής» έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;