Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχω κάνει γύρω στα 18-20 χειρουργεία - Πηγαίνουμε βήμα βήμα»
«Αυτό που συμβαίνει χρειάζεται μία συντήρηση μέσα στα χρόνια»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος συνάντησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου στη Μύκονο σε παρουσίαση βιβλίου και η ίδια μίλησε στην Super Κατερίνα για τα χειρουργεία που έχει κάνει και τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε.

«Πριν από δύο χρόνια έγινε ας πούμε το come out μου και εμφανίστηκα με τη μάσκα πρώτη φορά. Αυτή η ανάμνηση είναι για εμένα ιδιαίτερη, μία σημαντική και θέλησα να δείξω και να πω κοιτάξτε πού ήμουν εγώ πριν από δύο χρόνια. Έχω πολύ δρόμο ακόμα και προγραμματισμένα πράγματα για τον επόμενο χρόνο και θα ακολουθήσουν και άλλα. Έχω κάνει γύρω στα 18-20 χειρουργεία και δεν ξέρω τον αριθμό, πηγαίνουμε βήμα βήμα. Γενικότερα αυτό που μου έχει εξηγήσει η γιατρός μου και έχω στο μυαλό μου, είναι ότι αυτό που συμβαίνει χρειάζεται μία συντήρηση μέσα στα χρόνια. Πάντα θα έχω να διορθώνω και να βελτιώνω» είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στη συνέχεια η ίδια απκάλυψε εάν θα την ενδιέφερε να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Ποιος ξέρει; Αλλά γιατί όχι. Ήταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη για εμένα. Αλλιώς τα είχα στο μυαλό μου κι αλλιώς είναι πίσω από τις κάμερες. Οι προτάσεις που θα εξέταζα, είναι συγκεκριμένα πράγματα. Επειδή εγώ δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να σχολιάζω και να κουτσομπολεύω. Δεν μου αρέσει καθόλου στη ζωή μου και δεν το έχω και να το έκανα θα ήταν ψεύτικο και δεν θα ήμουν εγώ» πρόσθεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;