Λάκης Γαβαλάς για Κασσελάκη: «Τον έχουν ταράξει - Πόσοι φοράνε γόβες μέσα τους και το παίζουν με μουστάκι στη φάτσα τους;»
Η κάμερα του «Breakfast@Star» εντόπισε τον Λάκη Γαβαλά στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του από τη Μύκονο και εκείνος έκανε τις δικές του δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε τις δικές του δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast@Star«, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμου του Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά και τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Οι συζητήσεις για το “Emily in Paris” είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο. Ξαφνικά το βγάλανε όλοι και επειδή πολλά πράγματα λέγονται, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Όμως επειδή 2-3 τηλεφωνήματα για το τι τρώω, τι κάνω, πώς κοιμάμαι, νομίζω ότι μπορεί να είναι κάτι ενδιαφέρον», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Έπειτα, αναφέρθηκε στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

«Φυσικά και με κάλεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον γάμο του, αλλά δεν θα πάω βέβαια, γιατί τον κύριο Ντάνο ούτε τον ξέρω, ούτε τον παρακολουθούσα τότε στο Survivor, γιατί θυμάμαι δεν το είχα δει και ποτέ. Δεν είδα και τηλεόραση εκείνο το διάστημα. Εύχομαι να είναι ευτυχισμένος, να είναι καλά, να καλύψει όλα τα κανάλια, να έχουν ώρες ατελείωτες να δείχνουν ένα ευχάριστο πράγμα για να μην δέιχνουν συνέχεια τον Κασσελάκη, Κασσελάκη, Κασσελάκη. Τον έχουν ταράξει τον έρημο τον άνθρωπο» είπε ο Λάκης Γαβαλάς και πρόσθεσε:

«By the way κάποιος έγραψε ότι είχε πάει σε ένα πάρτι ντυμένος με red dress που ήταν όλοι με κόκκινα φορέματα και γόβες και ήταν εξαιρετικός. Και όλοι λένε, κάνουν, δείχνουν… Δηλαδή πόσοι φοράνε γόβες μέσα τους και το παίζουν με μουστάκι στη φάτσα;».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 2