Αλέξανδρος Ρήγας για «Τούρτα της Μαμάς»: «Η ΕΡΤ αποφάσισε να μην το συνεχίσει είναι για δικούς της λόγους»
Ο Αλέξανδρος Ρήγας στην παρέα του «Fay's Time» για μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Το πρωί της Τρίτης (19/9) ο Αλέξανδρος Ρήγας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» και παραχώρησε μία συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς της ΕΡΤ, «Η Τούρτα της μαμάς».

«Δεν το σταματήσαμε εμείς ακριβώς. Κάναμε δύο χρόνια, δεν ήθελαν οκ. Ήταν μια επιτυχία ναι, ήμασταν από τους πρώτους» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ θετικό που υπάρχει ένα κανάλι που προβάλλει την ελληνική μυθοπλασία. Εμείς με τον Δημήτρη θέλαμε να συνεχίσουμε αλλά το ότι η ΕΡΤ αποφάσισε να μην το συνεχίσει είναι για δικούς της λόγους. Εμείς νιώθουμε ευγνώμονες».

«Αν το δούμε και από την πλευρά ενός κρατικού οργανισμού, υπάρχουν δεκάδες ηθοποιοί, σκηνοθέτες οπότε ό,τι έγινε καλώς έγινε» είπε κλείνοντας ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Επιπλέον, ο γνωστός δημιουργός ανέφερε στην παρουσιάστρια ότι δεν μιλάει δημόσια για τα προσωπικά του.

«Δεν υπάρχει λόγος να μιλάω για τα προσωπικά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ρήγας με την Φαίη Σκορδά να επισημαίνει ότι είναι σαν να ζει τη ζωή του στα κόκκινα και μετά να τα σταμάτησε όλα.

Με τη σειρά του ο Αλέξανδρος Ρήγας απάντησε:

«Το επιβάλλει η ζωή. Δεν είχε να κάνει με το θέμα υγείας. Το θέμα υγείας το έχουν εκατομμύρια άνθρωποι. Για λίγο βλέπεις τη ζωή διαφορετικά, μετά ξεχνάμε».

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
7'
75 - 48
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;