Ιωάννινα: Κατεπείγουσα έρευνα για το θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας
Η εντολή δόθηκε από τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα με σκοπό τη διερεύνηση του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εντολή δόθηκε από τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος δήλωσε ότι σε συνδυασμό με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα προκύψουν απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου της 20χρονης.

Ο κ. Καρβέλης εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της φοιτήτριας και δήλωσε συγκλονισμένος από το τραγικό γεγονός.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία-νεκροτομή από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου στα Ιωάννινα, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η απόφαση της οικογένειας για τον ορισμό ή όχι δικού της τεχνικού συμβούλου.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη κοπέλα με καταγωγή από τη Χίο, κατέληξε μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στην κλινική ΩΡΥΛΑ όπου είχε εισαχθεί με αμυγδαλίτιδα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, epiruspost.gr

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;