Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει»
Νέα μαρτυρία έρχεται στο φως σχετικά με την υπόθεση γυναικοκτονίας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, με νεκρή μία 42χρονη μητέρα δύο παιδιών.

Νέα μαρτυρία έρχεται στο φως σχετικά με την υπόθεση γυναικοκτονίας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, με νεκρή μία 42χρονη μητέρα δύο παιδιών.

Η γυναίκα, όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες, κατέβασε το πρωί τα δύο της αγόρια – ηλικίας 12 και 14 ετών – στο σχολικό και όταν επέστρεψε στο σπίτι, βρέθηκε ενώπιον του 38χρονου πρώην συζύγου της.

Φίλος της οικογένειας του δράστη μίλησε σε δημοσιογράφους, που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, αναφέροντας πως είχαν πάρει «συναινετικό διαζύγιο», αλλά εκείνος πίεζε για επανασύνδεση και «έλεγε στον πατέρα του “εγώ θα τη σκοτώσω”».

«Δεν είχαν έντονες σχέσεις, μιλούσε με τα παιδιά, τα έπαιρνε το καλοκαίρι» σημείωσε το συγκεκριμένο άτομο και συμπλήρωσε πως το οικογενειακό του περιβάλλον τον συμβούλευε «να μην παρεκτρέπεται».

«Την αγαπούσε τρομερά, της έλεγε να ξαναπαντρευτούν» σημείωσε, ενώ οι γονείς είχαν αποστασιοποιηθεί και τους έλεγαν να τα βρουν μόνοι τους.

Ο ίδιος μάρτυρας μίλησε και για το φονικό όπλο λέγοντας πως η καραμπίνα ανήκει στον πατέρα του 38χρονου και όχι στον ίδιο.

«Είχε την καραμπίνα στο σπίτι του πατέρα του, ήταν του πατέρα του, δεν είχε όπλο, του το αφαίρεσαν» είπε, ενώ δεν μπόρεσε να διευκρινίσει τους λόγους που δεν είχε υπηρεσιακό όπλο.

Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα, ο 38χρονος αστυνομικός υπηρετούσε σε γραφείο.

Μετά το διαζύγιο είχε μετακομίσει στο πατρικό του, απ΄όπου έφυγε σήμερα τα ξημερώματα. «Δεν τον πήραν χαμπάρι, έφυγε 03:30 – 04:00)».

Πηγή: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;