Νέα γυναικοκτονία στην Καλαμαριά - Αστυνομικός δολοφόνησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
Γυναικοκτονία στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη - Αστυνομικός δολοφόνησε με καραμπίνα την 42χρονη πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Ακόμα μία γυναικτοκτονία διαπράχθηκε σήμερα στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης ήταν ένας 38χρονος αστυνομικός, ο οποίος σκότωσε τη 42χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε.

Οι δύο τους εντοπίστηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27, περίπου στις 8:15 το πρωί της Τρίτης (12/9). Είχε προηγηθεί κλήση για πυροβολισμούς στο 100.

Όπως προέκυψε από τις σχετικές έρευνες, ο αστυνομικός φέρεται να σκότωσε τη 42χρονη με καραμπίνα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων το ζευγάρι δεν συγκατοικούσε κατά το τελευταίο έτος. Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ακόμη ότι ο δράστης και αυτόχειρας φέρεται να περίμενε να φύγουν τα παιδιά με το σχολικό λεωφορείο. Στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη με τα παιδιά τους.

Τι υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικά με το τραγικό περιστατικό, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρει το kathimerini.gr, τονίζουν ότι ειδικοί ψυχολόγοι του Σώματος μετέβησαν από την πρώτη στιγμή στο σχολείο που φοιτούν τα δύο ανήλικα παιδιά για να αναλάβουν τη στήριξή τους. Παράλληλα, σημειώνεται ότι δεν είχαν απασχολήσει καμία αστυνομική υπηρεσία για ενδοοικογενειακό πρόβλημα, ούτε υπήρχε κάποια καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το 2023, το ζευγάρι χώρισε με συναινετικό διαζύγιο, με το οποίο ρυθμίστηκαν οι μέρες και ώρες που θα βλέπει τα παιδιά.

Όπως γνωστοποιείται, ο εν λόγω αστυνομικός υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου, στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος και του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές. Η τοποθέτησή του σε υπηρεσία γραφείου οφείλεται σε πρόβλημα τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε, κατά τις ίδιες πηγές, οι οποίες αναφέρουν ακόμη ότι η καραμπίνα (κυνηγετικό όπλο) με την οποία τελέστηκαν το έγκλημα και η αυτοκτονία βρισκόταν νομίμως στην κατοχή του αστυνομικού. Στο σημείο του εγκλήματος δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, ενώ θα ερευνηθεί και η οικία του αστυνομικού.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;