Αντώνης Ρέμος: «Μαγική» συναυλία στο Ηρώδειο - Yποδέχθηκε τον Michael Bolton «κάτω από την Ακρόπολη»
Αποδεικνύοντας την καθολικότητα της μουσικής, που φέρνει κοντά τους ανθρώπους ανεξάρτητα από κάθε είδους φραγμό, ο Αντώνης Ρέμος και ο Michael Bolton συνέπραξαν σε δύο ντουέτα.

Μία αξέχαστη, συναρπαστική μουσική βραδιά στη σκιά της Ακρόπολης χάρισε ο Αντώνης Ρέμος, στη sold out συναυλία του με τον θρυλικό και βραβευμένο Αμερικανό τραγουδοποιό Michael Bolton, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η συναυλία, μια σπάνια συνεργασία δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών, αποδείχθηκε μια συναρπαστική συγχώνευση πολιτισμών και μουσικών δρόμων.

Φανερά συγκινημένος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ξεκίνησε το πρόγραμμά του με το «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα» του Μίκη Θεοδωράκη, το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την πρώτη φορά που εμφανίστηκε, το 2004, σε ένα αφιέρωμα στα κινηματογραφικά τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη.

Με τη δυναμική φωνή του και τις γεμάτες συναίσθημα ερμηνείες του, ο Αντώνης Ρέμος συνεπήρε το κατάμεστο Ηρώδειο ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών, όπως οι: Μίκης ΘεοδωράκηςΜάνος ΧατζιδάκιςΜίμης ΠλέσσαςΓιάννης ΣπανόςΚωστας ΧατζήςΓιώργος ΘεοφάνουςΣτεφανος Κορκολής και Αντώνης Βαρδής, με μοναδικές ερμηνείες, σε μερικά από τα πιο δυνατά τραγούδια τους.

Ο Michael Bolton, ο βραβευμένος με Grammy κορυφαίος ερμηνευτής, ταξίδεψε το κοινό με τη βελούδινη φωνή και τα διαχρονικά κλασικά τραγούδια του που έχουν γοητεύσει όλο τον κόσμο, όπως τα «How Am I Supposed to Live Without You» και «When a Man Loves a Woman», δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο κύμα νοσταλγίας και συγκίνησης.

Αποδεικνύοντας την καθολικότητα της μουσικής, που φέρνει κοντά τους ανθρώπους ανεξάρτητα από κάθε είδους φραγμό, ο Αντώνης Ρέμος και ο Michael Bolton συνέπραξαν σε δύο ντουέτα. Οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν τα «Stand by Me» και το «Yesterday», δημιουργώντας μία «μαγική» ατμόσφαιρα κάτω από τον έναστρο ουρανό κι αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Φωτογραφίες: Μανώλης Χιώτης

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;