Βάνα Μπάρμπα: «Είναι λάθος όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να κρατήσουν ένα παιδί μόνες τους»
«Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς, είναι ένα από τα λάθη που έχω κάνει»

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αναφερόμενη, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι μεγάλωσε μόνη της το παιδί της.

Μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» η ηθοποιός είπε:

«Προσωπικά πιστεύω, ότι ήταν ένα λάθος και αν υπήρχε δεύτερη ζωή δεν θα το ξαναέκανα. Είναι λάθος όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να κρατήσουν ένα παιδί μόνες τους. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην ίδια συνέντευξη, η Βάνα Μπάρμπα σχολίασε: «Κάθε κακό που έρχεται στη ζωή μας έρχεται για να μας διδάξει, να μας δοκιμάσει. Πιστεύω πως ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος μέσα από τον πόνο. Έχω άλλη ενσυναίσθηση πλέον. Έχω νοιάξιμο. Πιστεύω πως με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Ήμουν ματαιόδοξη και εγωίστρια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας όταν έρχεται το κακό είναι να πολεμάμε το φόβο».

«Τα δύο τελευταία χρόνια είχα μία κόπωση. Δεν ήθελα να δουλεύω. Έφτασα να μην μπορώ να περπατήσω, να μην έχω δύναμη καθόλου. Είμαι πολύ καλύτερα και έτοιμη να κάνω καινούριο κύκλο. Με τον Μητροπολίτη Φαναρίου, Αγαθάγγελο, φτιάνουμε έναν χώρο στην Τήνο που να μπορούν να πηγαίνουν οι κακοποιημένες γυναίκες και να βρίσκουν ένα καταφύγιο» τόνισε για την αποχή της από την τηλεόραση.

Τέλος, όσον αφορά τα δημοσιεύματα για τους τσακωμούς στη σειρά «Λιακάδα»με τον Απόστολο Γκλέτσο, η Βάνα Μπάρμπα είπε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αποκάλυψε, ωστόσο, ότι πιο πολύ τσακωνόταν με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

«Ποτέ δεν τσακωνόμουν με τον Απόστολο, με τον Στράτο είχα πιο πολλούς τσακωμούς. Ο Στράτος ήθελε να είμαι στην ώρα μου, που εγώ πάντα αργούσα, επίσης δεν διάβαζα το σενάριο, έλεγα δικά μου λόγια. Ο Στράτος ήταν εγωπαθής τότε, ήταν όλη την ώρα να κοιτάξει να φαίνεται ο εαυτός του πιο πολύ από όλους. Το παραδέχεται πια και τον αγαπάω πάρα πολύ, είναι πια οικογένεια».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;