Δανάη Μπάρκα: Τοποθετείται για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη - «Είναι αποτρόπαιο, είναι εξοργιστικό»
Η Δανάη Μπάρκα, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη και ξέσπασε στον αέρα για τον σοκαριστικό διάλογο ανάμεσα σε ύπαρχο και πλοίαρχο του «Blue Horizon».

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και δε θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με τα θέματα της επικαιρότητας. Ένα από αυτά ήταν και η δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη που τον έσπρωξαν μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon» με τη Δανάη Μπάρκα να τοποθετείται για το γεγονός στον αέρα της εκπομπής.

Μετά την προβολή του αδιανόητου διαλόγου που είχαν ο Πλοίαρχος με τον Ύπαρχο. Η Δανάη Μπάρκα δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής. Όπως είπε αρχικά:

«Να πάμε στην επικαιρότητα και σε αυτή την άγρια δολοφονία του παιδιού, του Αντώνη Καργιώτη που είδαμε όλοι στην προβλήτα την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι ένα γεγονός που μας έχει σοκάρει. Είναι μια δολοφονία, είναι αποτρόπαιο το θέαμα, ειδικά όταν το βλέπεις»

Μετά την προβολή του διαλόγου μεταξύ Πλοιάρχου και Υπάρχου, η παρουσιάστρια της καθημερινής πρωινής εκπομπής του MEGA είπε:

«Είναι αποτρόπαιο, είναι εξοργιστικό… Γίνεται όλο και χειρότερο, δεν υπάρχουν λόγια.

Και είναι εξοργιστικό να θεωρείς ότι αν κάποιος είναι είτε παλαβός, όπως τον χαρακτήρισαν, είτε μαύρος, είτε Πακιστανός, έχει το δικαίωμα να δολοφονηθεί και να του κοπεί το νήμα της ζωής από έναν Έλληνα άσπρο Ύπαρχο. Είναι σοκαριστικά τα γεγονότα»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;