«Στοιχειωμένο Αρχοντικό»: Η τρομακτικά διασκεδαστική περιπέτεια έρχεται στο Disney+
«Στοιχειωμένο Αρχοντικό»: Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την κλασική θεματική ατραξιόν της Disneyland, με ένα δυνατό καστ ηθοποιών, όπως LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon, Daniel Levy, Jamie Lee Curtis και τον Jared Leto ως Το Φάντασμα της Καπελιέρας.

Η ταινία της Disney, «Στοιχειωμένο Αρχοντικό», εμπνευσμένη από την κλασική θεματική ατραξιόν της Disneyland, θα είναι διαθέσιμη από τις 4 Οκτωβρίου 2023, στο Disney+.

Η τρομακτικά διασκεδαστική περιπέτεια, «Στοιχειωμένο Αρχοντικό», η οποία έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα στις 27 Ιουλίου, σκηνοθετήθηκε από τον Justin Simien, με πρωταγωνιστές τους LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon, Daniel Levy, Jamie Lee Curtis και τον Jared Leto ως Το Φάντασμα της Καπελιέρας.

Στοιχειωμένο Αρχοντικό
©2023 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες

Το «Στοιχειωμένο Αρχοντικό», είναι η ιστορία μιας γυναίκας και του γιου της που προσλαμβάνουν μια ομάδα υποτιθέμενων πνευματικών ειδικών για να τους βοηθήσουν να διώξουν από το σπίτι τους, τους μεταφυσικούς καταληψίες. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Dan Lin και Jonathan Eirich, ενώ την εκτελεστική παραγωγή ανέλαβαν οι Nick Reynolds και Tom Peitzman.

Νέοι συνδρομητές αλλά και συνδρομητές που κάνουν επανέναρξη, μπορούν να εγγραφούν στο Disney+ με 1,99 €/μήνα για τρεις μήνες, επισκεπτόμενοι το www.disneyplus.com έως και τις 20 Σεπτεμβρίου.

Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;