Αιμίλιος Χειλάκης: «Βαθμολογώ τον εαυτό μου ως έναν εξαιρετικά χρήσιμο συνεργάτη»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Η χρησιμότητα του συνεργάτη είναι ότι καλύτερο. Υπάρχουν ταλαντούχοι άνθρωποι που δεν είναι καθόλου χρήσιμοι»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» ήταν σήμερα (13/9) ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος έδωσε μίλησε για όλα στη Φαίη Σκορδά. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στους ηθοποιούς που έχουν μπει στη μαύρη λίστα του.

«Δεν βαθμολογώ τον εαυτό μου ως έναν καλό ή κακό ηθοποιό. Βαθμολογώ τον εαυτό μου ως έναν εξαιρετικά χρήσιμο συνεργάτη. Το ταλέντο, για μένα, είναι η αρχή. Η χρησιμότητα του συνεργάτη είναι ότι καλύτερο. Υπάρχουν ταλαντούχοι άνθρωποι που δεν είναι καθόλου χρήσιμοι.

Σιγά σιγά φεύγουν αυτοί από το προσκήνιο. Το ταλέντο είναι εκεί μέχρι τα 25-30 σου, μετά είναι η δουλειά και μετά είναι αν είσαι συνεπής, όχι απλά επαρκής, βεβαίως αν είσαι καλός ηθοποιός», ανέφερε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης πρόσθεσε έπειτα: «Δεν θα επέλεγα έναν υπερταλαντούχο που έχει κακή συμπεριφορά. Όλοι αυτοί που έχουν επιδείξει κακή συμπεριφορά έχουν μπει στην προσωπική μου μαύρη λίστα. Δεν μπορώ ξανά μαζί τους».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;