Στάση εργασίας από την ΟΛΜΕ - Πλήθος προβλημάτων στα σχολεία
Στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε η ΟΛΜΕ - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Στάση εργασίας πριν ξεκινήσει καλά καλά η νέα σχολική χρονιά προκήρυξε η ΟΛΜΕ. Όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθεί και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας.

Η ΟΛΜΕ υποστηρίζει ότι η σχολική χρονιά ξεκινάει με πλήθος προβλημάτων και ελλείψεων στα σχολεία ενώ οι πλημμύρες στη Θεσσαλία έρχονται να «προσθέσουν και νέα προβλήματα με ανυπολόγιστες συνέπειες».

Για όλα τα παραπάνω, το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 1:30 μμ, «απαιτώντας από τον υπουργό να δεχτεί το ΔΣ και να δώσει λύσεις».

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ έχει ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, από την προηγούμενη βδομάδα, για να:

«Συζητηθούν όλα τα προβλήματα των σχολικών μονάδων αλλά και για να εξευρεθούν λύσεις στα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν σε σχολεία, εκπαιδευτικούς, μαθητές και μαθήτριες στον Έβρο και τη Θεσσαλία, μετά τις καταστροφικές φωτιές και πλημμύρες»

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η ΟΛΜΕ, το αίτημα δεν απαντήθηκε ποτέ από τον υπουργό και καλεί τους/τις εκπαιδευτικούς της Αττικής να παραστούν στην κινητοποίηση.

Παράλληλα, απευθύνουν κάλεσμα στις ΕΛΜΕ της υπόλοιπης χώρας να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες κινητοποιήσεις στις ΔΔΕ της περιοχής τους. Για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις αυτές προκηρύσσει 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12-2 μ.μ.

Πηγή cover photo: Αρχείο Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;