Η «Barbie» γίνεται διαθέσιμη για streaming - Πώς μπορείς να τη δεις από το σπίτι σου
Η «Barbie» είναι από σήμερα διαθέσιμη στο Movies Club της Cosmote TV για να την απολαύσεις από την άνεση του καναπέ σου!

Η «Barbie» αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα success stories του καλοκαιριού. Η ταινία της Greta Gerwig, σε σενάριο δικό της και του συντρόφου της Noah Baumbach, με πρωταγωνιστές τους Margot Robbie και Ryan Gosling έχει κάνει εισπράξεις πάνω από 1.4 δισ. εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έχει γίνει η πιο επιτυχημένη κινηματογραφική κυκλοφορία της χρονιάς. Τώρα, η ταινία έρχεται στο… σπίτι σου.

Η ταινία, που έχει κάνει την Gen Z να κατακλύσει τις αίθουσες ντυμένη στα ροζ, έχει κόψει 447.592 εισιτήρια μέχρι σήμερα στην χώρα μας και από σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, είναι διαθέσιμη σε PVOD.

Πώς μπορείς να δεις την «Barbie» στο σπίτι σου;

Η Cosmote TV έχει φέρει το πρόγραμμα Movies Club στις υπηρεσίες της και μπορείς να δεις ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και μία μικρή επιπλέον χρέωση ακόμα και αν είσαι συνδρομητής. Έτσι, το «Barbie» είναι διαθέσιμο για ενοικίαση στην τιμή των 11,99 ευρώ.

Στην πιο πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς, βλέπουμε τη Barbie και τον Ken να απολαμβάνουν μία ιδανική ζωή στο φαινομενικά τέλειο κόσμο τους. Μετά από μια σειρά παράξενων γεγονότων, θα βρεθούν στον κόσμο των ανθρώπων, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με την περίπλοκη πραγματικότητα και θα ανακαλύψουν την όμορφη αλλά και την άσχημη πλευρά της.

Για όσους δεν ενδιαφέρονται για τους υπότιτλους, μπορούν να τη δουν επίσης μέσα από τα Amazon Prime Video, Apple TV και Google Play. Σε αυτές τις πλατφόρμες, μπορείς να αγοράσεις την ταινία για 29,99 δολάρια και να την ενοικιάσεις για 24,99 δολάρια.

Παίζεται ακόμα στα Σινεμά

Και για όσους θέλουν να απολαύσουν ξανά την «Barbie» στην μεγάλη οθόνη -ή για αυτούς τους λίγους που δεν την έχουν δει ακόμα- ο CEO της Warner Bros., David Zaslav, είχε δηλώσει τον Αύγουστο πως δεν βιάζεται να βγάλει την ταινία από τις αίθουσες. Όπως δήλωσε:

«Πιστεύουμε στο διάστημα που πρέπει να παίζει μία κινηματογραφική ταινία στις αίθουσες»

Δες ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;