Γυναίκα με το όνομα Barbara Oppenheimer γίνεται το απόλυτο meme λόγω Barbenheimer
Οι θαυμαστές του κινηματογράφου αναστατώθηκαν με την κυκλοφορία των δύο ταινιών, ωστόσο όχι περισσότερο από την Barbara Oppenheimer

Tο “φαινόμενο Barbenheimer” κατέκτησε τον κόσμο του διαδικτύου τον τελευταίο καιρό μετά την κυκλοφορία της ταινίας Barbie και του Oppenheimer.

Οι θαυμαστές του κινηματογράφου αναστατώθηκαν με την κυκλοφορία των δύο ταινιών σχεδόν ταυτόχρονα, ωστόσο όχι περισσότερο από την Barbara Oppenheimer, μια γυναίκα από το Newton της Μασαχουσέτης.

Η ίδια σε συνέντευξή της στην Slate, δήλωσε πως η ζωή της έχει αλλάξει το τελευταίο καιρό, ενώ όταν ανακοινώθηκε η κυκλοφορία των δύο ταινιών πολλοί από τους φίλους της της έστελναν μηνύματα με διάφορα αστεία, με αφορμή το “φαινόμενο Barbenheimer”.

 

Ήταν πολύ αστείο! Είναι υπέροχο που λάνσαραν μαζί τις δύο ταινίες. Πραγματικά έφερε τους ανθρώπους πίσω στις κινηματογραφικές αίθουσες“, δήλωσε η ίδια.

Η Barbara, μάλιστα αποκάλυψε πως έτυχε να έχει το ίδιο επίθετο με τον Robert Oppenheimer, καθώς ο τρίτος ξάδερφος του γνωστού θεωρητικού φυσικού έτυχε να παντρευτεί μια γυναίκα που ονομαζόταν Barbara.

Δεδομένου ότι το Barbenheimer ήταν παντού αυτό το καλοκαίρι, πολλοί δυσκολεύτηκταν να πιστέψουν το όνομα της Barbara. Μάλιστα, η ίδια είπε πως αυτό το καλοκαίρι όταν έκανε check in σε ένα ξενοδοχείο, ο υπάλληλος της απάντησε “με κοροϊδεύεις”.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;