Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισε η βάση ελικοπτέρων του στρατού στο Στεφανοβίκειο
Κακοκαιρία Daniel: Στο Στεφανοβίκειο έχει την έδρα τους τα τα 1ο Τάγμα Επιθετικών Ελικοπτέρων, το 2ο Τάγμα Επιθετικών Ελικοπτέρων και το 1ο Τάγμα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού.

Τα φυσικά φαινόμενα επηρεάζουν και κρίσιμες στρατιωτικές βάσεις της χώρας, καθώς μετά τις εικόνες από την φωτιά και τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο, πλημμύρισε από την κακοκαιρία «Daniel» η βάση ελικοπτέρων του στρατού στο Στεφανοβίκειο.

Στο Στεφανοβίκειο έχει την έδρα της η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ). Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, από την επέλαση της κακοκαιρίας «Daniel» έχει πλημμυρίσει η βάση. Εκεί εδρεύουν τα 1ο Τάγμα Επιθετικών Ελικοπτέρων, το 2ο Τάγμα Επιθετικών Ελικοπτέρων και το 1ο Τάγμα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού.

Σύμφωνα με το Militaire.gr έχουν πλημμυρίσει οι εγκαταστάσεις της βάσης όπου γίνεται η τεχνική υποστήριξη ελικοπτέρων. Στο Στεφανοβίκειο υπάρχουν ελικόπτερα Apache, Chinook, Heuy, Kiowa.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το taxydromos.gr, χθες άρχισε να πλημμυρίζει η 1η Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, ενώ έχει σημάνει συναγερμός στην Αεροπορία Στρατού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στρατιωτικά οχήματα συγκεντρώθηκαν στην πύλη του στρατοπέδου και τα αμερικανικά ελικόπτερα που σταθμεύουν μέσα στην 1η ΤΑΞΑΣ βρίσκονται σε ειδικό χώρο που έχει κατασκευαστεί για αυτό το σκοπό.

Πηγή cover photo: Αρχείο Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;