Naomi Campbell: Έκανε το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια μόδας
Η Naomi Campbell μπαίνει στον χώρο του fashion design μετά από 37 χρόνια στην πασαρέλα!

Μετά την τεράστια καριέρα της Naomi Campbell ως μοντέλο, αποφάσισε να ασχοληθεί με το fashion design και έκανε το πρώτο βήμα της ως η επόμενη μεγάλη σχεδιάστρια. Η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας παρουσίασε τη νέα της συνεργασία με ένα διάσημο brand και πολλοί διάσημοι celebrities, όπως οι Emily Ratajkowski, Lori Harvey και Teyana Taylor έδωσαν το παρών.

Η Naomi Campbell εξέπληξε θετικά τους παρευρισκόμενους κλείνοντας το σόου, αφού από την πασαρέλα πέρασαν μοντέλα με μίνι φορέματα, διάφανες φούστες και καμπαρντίνες. Τα σχέδια ήταν της ίδιας, ενώ στο launch της συλλογής η σχεδιάστρια «έκλεψε» την παράσταση με ένα διάφανο και αποκαλυπτικό μάξι μαύρο φόρεμα.

Εκτός των άλλων η 53χρονη Naomi Campbell έκανε πασαρέλα και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, αφού άλλωστε η πασαρέλα είναι το στοιχείο της

«Μετά από 37 απίστευτα χρόνια στην πασαρέλα, είμαι ενθουσιασμένη με την ευκαιρία να μοιραστώ την τελευταία μου περιπέτεια από την άλλη πλευρά – ως σχεδιάστρια! Ειδικά κατά την έναρξη της NYFashionWeek!. Η διαδικασία ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», έγραψε μεταξύ άλλων το μοντέλο στο Instagram της μετά το σόου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr Naomi Campbell (@naomi)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;