Εύβοια: Πλημμύρισαν οι Ροβιές από την κακοκαιρία Daniel - Εγκλωβισμένοι κάτοικοι
Σημαντικά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στο οδικό δίκτυο της βόρειας Εύβοιας, με δρόμους να έχουν κλείσει.

Η κακοκαιρία Daniel συνεχίζει για τρίτη ημέρα να πλήττει την κεντρική Ελλάδα, με σοβαρά προβλήματα να έχουν δημιουργηθεί και στις Ροβιές της βόρειας Εύβοιας.

Από το πρωί, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, έχουν πλημμυρίσει αρκετά σπίτια στις Ροβιές του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, καθώς υπερχείλισε χείμαρρος, με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να περνούν μέσα από το χωριό.

Πολλοί κάτοικοι στην περιοχή έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους, με πυροσβέστες και σωστικά συνεργεία να σπεύδουν στο χωριό για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Σημαντικά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στο οδικό δίκτυο της βόρειας Εύβοιας, με δρόμους να έχουν κλείσει, ενώ δυνάμεις της περιφέρειας προσπαθούν με μηχανήματα να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.

Κακοκαιρία Daniel: Από το απόγευμα εξασθενούν τα φαινόμενα

Σημειώνεται ότι η κακοκαιρία Daniel που ήδη προκαλεί ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο, θα συνεχιστεί έως και σήμερα το απόγευμα, προκαλώντας πολύ μεγάλα ύψη βροχής, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Ειδικότερα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από το απόγευμα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;