Κακοκαιρία Daniel: Καθίζηση δρόμου στο Μοσχάτο - Εγκλωβισμένα οχήματα
Στο Μοσχάτο έχουν δημιουργηθεί κρατήρες στους δρόμους και είναι αδύνατη η κυκλοφορία των οχημάτων - Ένα λεωφορείο έπεσε μέσα σε λακκούβα και ακινητοποιήθηκε.

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν και στην Αττική από την επέλαση της κακοκαιρίας “Daniel”.

Συγκεκριμένα, από τις έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα σε Μοσχάτο, Καλλιθέα και Πετράλωνα, με πολλές βιοτεχνίες και αποθήκες να έχουν πλημμυρίσει.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, στο Μοσχάτο έχουν δημιουργηθεί κρατήρες στους δρόμους και είναι αδύνατη η κυκλοφορία των οχημάτων. Μάλιστα, ένα λεωφορείο έπεσε μέσα σε λακκούβα και ακινητοποιήθηκε.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε χαντάκι που είχε δημιουργηθεί στην οδό Πύργου από τη σφοδρή νεροποντή καθώς ο οδηγός δεν είχε καταλάβει ότι ήταν κλειστός ο δρόμος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη οδό Πύργου από την Πειραιώς έως την οδό Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λ. Βουλιαγμένης από το ύψος της οδού Πρίγκηπος Πέτρου στη Γλυφάδα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Πηγή Φωτογραφιών: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;