Καισαριανή: Ερευνώνται άλλες δύο καταγγελίες για επιθέσεις με σύριγγα
«Πέρασε μία κοπέλα μπροστά μου η οποία όταν κατάλαβε τι έγινε μου είπε "είναι γνωστός αυτός, το έχω πάθει κι εγώ"».

Άφαντος παραμένει ο δράστης της επίθεσης με σύριγγα στην Καισαριανή, ενώ οι αρχές φαίνεται πως έχουν λάβει καταγγελίες για άλλες δύο, ανάλογα, περιστατικά που έλαβαν χώρα το 2022.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, ο δράστης που επιτέθηκε με σύριγγα σε βάρος 26χρονης έχει ταυτοποιηθεί, από το βίντεο από την περιοχή, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει φτάσει ακόμα στον εντοπισμό και τη σύλληψή του και η έρευνα συνεχίζεται.

Ο τηλεοπτικός σταθμός παρουσίασε τη μαρτυρία μίας γυναίκας, η οποία καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ανάλογου περιστατικού την περσινή χρονιά, ενώ κινούνταν επί της οδού Ούλωφ Πάλμε, στην είσοδο του ΕΚΠΑ.

«Περπατούσα μόνη στην Ούλωφ Πάλμε, προς το Παγκράτι. Κάποια στιγμή, στο ύψος της πύλης του ΕΚΠΑ, ένιωσα ένα υγρό να πέφτει πάνω μου, μέσα από το Άλσος Ιλισίων και μετά από λίγα λεπτά αντιλήφθηκα ότι ήταν σπερματικό υγρό. Με έπιασε αμέσως πανικός και αηδία και άρχισα να κλαίω και να ουρλιάζω» σημείωσε, ειδικότερα, η γυναίκα.

Δύο περαστικές τη βοήθησαν να καθαριστεί και την ηρέμησαν, συμπλήρωσε, ενώ μία τρίτη γυναίκα, που πέρασε από το σημείο, της είπε πως είχε πέσει και εκείνη θύμα τέτοιας επίθεσης.

«Πέρασε μία κοπέλα μπροστά μου η οποία όταν κατάλαβε τι έγινε μου είπε “είναι γνωστός αυτός, το έχω πάθει κι εγώ”».

Η ίδια γυναίκα καταγγέλλει πως παρότι απευθύνθηκε άμεσα στην αστυνομία, χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Πήγε άμεσα σε αστυνομικούς που βρίσκονταν στην πύλη του ΕΚΠΑ, αλλά εκείνοι, όπως δήλωσε, της είπαν πως θα πρέπει να κάνει καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα για να γίνει έρευνα.

«Με κοίταζαν αδιάφοροι, μου είπαν ότι είναι εκεί για άλλο σκοπό. (…) Κλήθηκε ομάδα ΔΙΑΣ, έκανε 15 λεπτά για να φτάσει, κατέγραψε το περιστατικό» συνέχισε και ανέφερε πως δεν την ενημέρωσαν για το τι πρέπει να κάνει.

«Ειλικρινά, δεν ξέρω τι ήταν χειρότερο απ΄όλα αυτά. Το περιστατικό σαν περιστατικό ή η στάση της αστυνομίας που φύλαγε μία πύλη, ενώ συνέβαιναν αυτά δίπλα της».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι περιγραφές του δράστη των περιστατικών στου Ζωγράφου είναι διαφορετικές απ΄αυτές του άνδρα που επιτέθηκε στην 26χρονη στην Καισαριανή, αλλά οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει την πιθανότητα να πρόκειται για το ίδιο άτομο.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;