Αλαλούμ στους Σπαρτιάτες: «Στηρίζω τον Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας», λέει τώρα ο Στίγκας
«Θεωρώ χρέος μου να τον στηρίξω σε αυτό το εγχείρημα που κάνει και αυτό έκανα», είπε ο κ. Στίγκας

Αυτός ο άνθρωπος με στήριξε, γιατί κατά γενική ομολογία εάν δεν με στήριζε ο Ηλίας Κασιδιάρης, εγώ και οι Σπαρτιάτες δεν θα είχαμε μπει στη Βουλή. Θεωρώ χρέος μου να τον στηρίξω σε αυτό το εγχείρημα που κάνει και αυτό έκανα». Με αυτά τα λόγια ο Βασίλης Στίγκας δήλωσε εκ νέου τη στήριξή του στο πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη για τη διεκδίκηση του δήμου της Αθήνας.

Πάντως σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε στο MEGA, σημείωσε τα εξής: «Ό,τι ήταν να πω προς τον Ηλία Κασιδιάρη το έκανα εγώ και μάλιστα δημόσια. Δεν είναι θέμα αν τον στηρίζω πολιτικά. Έκλεισα τον κύκλο με τον Ηλία Κασιδιάρη, με στήριξε και τον στήριξα, αυτό έκανα, τίποτα περισσότερο».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ενώ σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν ο πρωτοδίκως καταδικασμένος, Ηλίας Κασιδιάρης, βρίσκεται δίκαια στη φυλακή, υποστήριξε ότι «δεν έχω άποψη» και ότι «δεν είμαι δικαστικός». «Αν ήθελα να ήμουν στη Χρυσή Αυγή θα ήμουν εδώ και χρόνια. Στηρίζω τον Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας παρότι έχουμε ιδεολογικές και πρακτικές διαφορές» σημείωσε κατόπιν.

Κι ενώ επαναλάμβανε τη στήριξη στον Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας παραδεχόταν στην ίδια συνέντευξη ότι ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη είναι μετακλητός σε βουλευτή των Σπαρτιατών.«Υπάρχει αυτό το γεγονός, έχει γίνει δημόσια. Δεν μπορώ να το αρνηθώ και να πω κάτι άλλο. Επ’ αυτού δεν γνώριζα κάτι, ούτε με είχαν ενημερώσει για κάτι. Βέβαια ισχύει, αλλά από εκεί και πέρα δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Αυτός που έκανε αυτή την κίνηση, αυτός ξέρει για ποιο λόγο την έκανε» ήταν τα λόγια του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οσον αφορά τις καταγγελίες που είχε κάνει ο ίδιος στη Βουλή περί πρακτικών Greek Mafia και «Δον Κορλεόνε» απάντησε: «Όταν ένας άνθρωπος βγάζει μία ανακοίνωση εξ ονόματι κάποιων άλλων ανθρώπων και δεν είναι έτσι, θέλει να επιβληθεί με τον δικό του τρόπο. Αυτός ο τρόπος ξεκάθαρα θυμίζει μαφία».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραφε η «Κ», οι καταγγελίες αυτές προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, που άρχισε σχετική προκαταρκτική εξέταση και κάλεσε τον κ. Στίγκα να καταθέσει την Τρίτη ενώπιον της εισαγγελέως, Γεωργίας Αδειλίνη, σχετικά με τους ισχυρισμούς του για το πού διοχετεύεται η κρατική χρηματοδότηση προς το κόμμα.

Λίγη ώρα προτού ο ίδιος από το βήμα της Ολομέλειας καταγγείλει μεθοδεύσεις και πρωτοφανές παρασκήνιο, οι βουλευτές του κόμματος αναζητούσαν τρόπους να προκαλέσουν συνέδριο.

H απόφαση του Βασίλη Στίγκα να διαγράψει τους Ιωάννη Κόντη, Ιωάννη Δημητροκάλη και Χαράλαμπο Χατζηβάρδα προφανώς αποσκοπεί και στο να αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο και είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν οι τόνοι. Θεωρείται βέβαιο ότι πρόκειται για προσωρινή ανακωχή, καθώς οι δύο πλευρές μελετούν τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ το ίδιο γίνεται, όπως προαναφέραμε, και σε θεσμικό επίπεδο.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;