Τζουμάκας για Κασσελάκη: «Εκφραση της παρακμής και του εκφυλισμού της πολιτικής»
«Γελάει η κοινωνία. Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO, δεν έχει σχέση με τους κοινωνικούς αγώνες και δεν ξέρει για τα συμφέροντα που είναι από πίσω»

«Έκφραση της παρακμής και του εκφυλισμού της πολιτικής», χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο επίσης υποψήφιος, Στέφανος Τζουμάκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής (1/9).

«Τι σχέση έχει αυτό με το δημόσιο βίο; Αυτό είναι προσωπικές δημόσιες σχέσεις. Πόσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτά τα σόου; Είναι σε ομάδες που λειτουργούν στα μεγάλα κόμματα, αυτά είναι παραμάγαζα, είναι τα απόνερα της πολιτικής, δεν έχουν σχέση με την πολιτική», είπε σχολιάζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε από την κρίση και μπορεί να μην έχει ιδεολογική ενότητα, αλλά έχει κάνει προσπάθεια να έχει πολιτική ενότητα».

«Στη διαδικασία αυτή παρεμβαίνουν διάφοροι παραγονταραίοι, διάφοροι δημοσιοσχεσίτες, που έχουν εταιρείες, και υποψήφιοι», είπε σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του συνέντευξης. «Έχουν σχέση αυτά με πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες;», διερωτήθηκε ο κ. Τζουμάκας, σημειώνοντας ότι «υπάρχουν ένα σωρό προβλήματα, οι νέοι δεν βρίσκουν στέγη, υπάρχει ανεργία, μια παρακμή».

Οσον αφορά το διάλογο που έχει ανοίξει για την υποψηφιότητα Κασσελάκη, ο κ. Τζουμάκας υποστήριξε ότι «αυτό το φαινόμενο είναι κατασκευασμένο από τα μέσα ενημέρωσης και αλλάζει την ατζέντα σε σχέση με τα προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ». «Ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις», απάντησε ακολούθως σε ερώτημα που δέχτηκε αναφορικά με το πώς θα είναι η κατάσταση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

Σε ερώτημα που δέχτηκε αναφορικά με τη «δημοφιλία» που εμφανίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Στέφανος Τζουμάκας σημείωσε τα εξής: «Γελάει η κοινωνία. Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO, δεν έχει σχέση με τους κοινωνικούς αγώνες και δεν ξέρει για τα συμφέροντα που είναι από πίσω. Από το σύστημα είναι η αναταραχή. Είναι οργανωμένο αυτό. Είναι αυτός δημόσιος βίος;». Ενώ συμπλήρωσε ότι τα παραπάνω «είναι η έκφραση ενός κόμματος εν κινήσει που έβγαλε αγωνιστές και ριζοσπάστες, αλλά και αυτά τα παρακμιακά φαινόμενα».

Σε σχέση με τη δική του υποψηφιότητα τόνισε πως έβαλε υποψηφιότητα «για να ξαναγυρίσουμε στην πολιτική».

 

 

 

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1 
  
 1