Στέφανος Κασσελάκης: «Τον Μητσοτάκη ήξερα, με τον Τσίπρα πήγα - Αυτό λέει πολλά»
Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε νέα βίντεο στο Instagram μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στις εσωκομματικές εκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την δική του εκστρατεία. Με νέα βίντεο που ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, επιχείρησε να μιλήσει απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα.

«Θέλω να απαντάω σε εσάς. Αδιαμεσολάβητα. Διότι τα ΜΜΕ έχουν δική τους ατζέντα, ενώ εμένα η μόνη μου ατζέντα είναι η αλήθεια μου. Γι’ αυτό και έχω μαζέψει ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο αρνητικό, ό,τι πιο καταδικαστικό έχει γραφτεί για μένα τις τελευταίες μέρες. Και απαντάω εδώ, μπροστά σας. Πρώτον: Κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ» είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Σας έπεισε η προπαγάνδα χρόνων ότι η ΝΔ είναι για τους άριστους, και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για τους άχρηστους; Δείτε ποιοι χρεωκόπησαν τη χώρα. Το ξεκαθαρίζω εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ. Και γι’αυτό μπαίνω μπροστά, τη στιγμή της πτώση του. Όχι για να πάρω έτοιμο “μαγαζί”. Εμένα με ενδιαφέρει η ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να’ναι» πρόσθεσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε ένα δεύτερο βίντεο, στο οποίο αναφέρεται στη σχέση του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο βίντεο σχολιάζει την φράση «Ο Κασσελάκης εκθείαζε τον Μητσοτάκη!»

«Στην Ομογένεια τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Τον γνώριζα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά πολιτικά τον θεωρώ καταστροφικό. Γι’ αυτό τον έχω πολεμήσει εδώ και μήνες. Και θα συνεχίσω να τον πολεμώ σκληρά. Τον Μητσοτάκη γνώριζα, με τον Τσίπρα πήγα. Αυτό και μόνο λέει πολλά.» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στο νέο του βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;