Έξοδος: Τα καλύτερα events για το ΠΣΚ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (1-3/9)
Αυτή την εβδομάδα, η στήλη μας για έξοδο, επεκτείνεται και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο Thessaloniki Beer Festival 2023!

Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα να έχουμε!

Κάθε Σεπτέμβρη θα γυρνάς απ’ το χωριό σου” που λέει και ο Φοίβος Δεληβοριάς κι εκεί που θα σε πιάνει μελαγχολία, θα σκέφτεσαι τα events που σε περιμένουν και αυτόματα η διάθεση θα ανεβαίνει ξανά σε υψηλά level!

Αυτή την εβδομάδα το “Έξοδος” του neolaia.gr επεκτείνεται, διευρύνει τους ορίζοντές και τις εμπειρίες του και ταξιδεύει για ακόμη μία φορά στη συμπρωτεύουσα για να προτείνει τα πιο hot event της Θεσσαλονίκης.

Αν πάλι είστε Αθηναίοι, υπάρχουν δύο προοπτικές: η μία είναι να κλείσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα εισιτήριο για να βρεθείτε εκεί, ειδάλλως μπορείτε να επιλέξετε κάποιες από τις εκδηλώσεις της πρωτεύουσας!

Off we go!

Έξοδος: Salonika’s calling

Thessaloniki Beer Festival 2023: H μεγαλύτερη γιορτή μπύρας στην Ελλάδα

1-3/9

έξοδος

Το τετραήμερο από την Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIF Helexpo μετατρέπεται στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας με περισσότερα από 30 Beer Kiosks, 150 ετικέτες μπύρας από Ελλάδα και εξωτερικό, 2 Music Stages και ειδικά διαμορφωμένο Street food area. Lager, Stout, Pale Ale, IPA, Porter, Pilsner όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας, θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε στο Thessaloniki Beer Festivalστη μεγαλύτερη γιορτή μπύρας στην Ελλάδα.

Μετά την τεράστια επιτυχία των πέντε προηγούμενων χρόνων, η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin), σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης The Hoppy Pub & το Grook Taproom προσφέρουν την 6η, ακόμα πιο εξελιγμένη, εκδοχή του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα, με τα κορυφαία ζυθοποιία της Ελλάδας και πολλά ακόμα από το εξωτερικό!

Για 4 μέρες, λοιπόν, θα ζωντανέψει ένα «μεθυστικό» χωριό με εκατοντάδες είδη ζύθου, διαφορετικές κουζίνες και πολύ μα πάρα πολύ μουσική. Το #TBF2023 αποτελεί χωρίς αμφιβολία την κορυφαία συνάντηση για όλους τους λάτρεις του ζύθου από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Γι’ αυτό μη χάσετε την ευκαιρία να βιώσετε αυτή τη μοναδική κι ακαταμάχητη εμπειρία που χωρίς αμφιβολία προσθέτει μια σημαντική πνοή στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το Έξοδος του neolaia.gr!

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

ΒΟΤΚΑ ΜΟΛΟΤΟΦ

2-3/9

έξοδος

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου βασισμένη στη διασκευή του Νηλ Σάιμον πάνω στα διηγήματα του Τσέχωφ θα συντροφεύσει από τον Ιούνιο 2023 τα καλοκαιρινά βράδια μας στο Αίθριο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε μία ακόμα εντυπωσιακή
παραγωγή από την εταιρεία «Μέθεξις» του Χρήστου Τριπόδη.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Άντον Τσέχωφ σκιαγραφεί χαρακτήρες τόσο από τα αστικά κέντρα, όσο και από την επαρχία της προεπαναστατικής Ρωσίας, μεγεθύνοντας με γλαφυρό τρόπο, αλλά πάντα με συμπάθεια, τις συνήθειες, τις εμμονές τους, τους φόβους τους, την προσήλωσή τους στα
μικροσυμφέροντά τους, την αφέλειά τους, αλλά και την πονηριά τους. Επί σκηνής, παρελαύνουν χαρακτηριστικοί τύποι της εποχής και της κοινωνίας του. Από δασκάλες και νταντάδες, μέχρι παπάδες και οδοντίατροι. Όλοι οι ήρωες παραδίδονται, πανανθρώπινοι και
παντοτινοί, στην κρίση όλων μας για το χθες, το σήμερα και το αύριο. Η Ελένη Ράντου τιτλοφόρησε τη διασκευή της «Βότκα Μολότοφ», κλείνοντας το μάτι στους θεατές για τη θεατρική «έκρηξη» γέλιου και συγκίνησης που ετοιμάζονται να βιώσουν. Το κείμενό της διαθέτει γλωσσική αμεσότητα και χιουμοριστική σπιρτάδα. Οι τσεχοφικοί ήρωες, με όλα τους τα κουσούρια, τα λάθη, τους καημούς και τους πόθους τους, θα μοιραστούν μαζί μας το δάκρυ τους, το μελαγχολικό χαμόγελό τους και το λυτρωτικό γέλιο τους. Σε μια εποχή που ο διαφορετικός χαρακτήρας, η διαφορετική από ιδεολογικά και εθνικά στερεότυπα άποψη, ακόμα και το αντίθετο φύλλο ή η διαφορετική φυλή, όπως και η διαφορετική πολιτική ένταξη, αντιμετωπίζονται με μια ανθρωποφαγική σχεδόν διάθεση, με κηρύγματα μίσους και απαξίωσης, η αγάπη του Τσέχωφ για τον άνθρωπο καθώς και το χιούμορ του, μπορούν να αποδειχθούν καταλυτικά. Ο Νικορέστης Χανιωτάκης στήνει μια σύγχρονη παράσταση γοργών ρυθμών, με νεύρο, ευρηματικότητα και θεατρική ευφορία, με οκτώ εξαιρετικούς ηθοποιούς. Επί σκηνής, θα δούμε και τον ίδιο τον Άντον Τσέχωφ μέσα από την ερμηνεία του Τάσου Χαλκιά.

Διαβάστε εδώ περισσότερα!

ΤΙ ΦΑΣΗ ΠΑΛΙ, ΡΕ?

2-3/9

Η νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο Άλσος

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Παρασκευή 9 Ιουνίου

Τι φάση πάλι, ρε? Η ολοκαίνουργια επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου έρχεται στο
Θέατρο Άλσος μετά την περσινή sold out επιτυχία!

Με το μοναδικό της χιούμορ, καυστικούς διαλόγους και τρελά νούμερα, η Δήμητρα
Παπαδοπούλου θα περιγράψει την καθημερινότητα που ζούμε όπου πολλές φορές η
πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την παράσταση που προτείνει το έξοδος του neolaia.gr!

Έξοδος στην Αθήνα: Μουσική

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ 2023 ΝΥΧΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

1-2/9

Οι προγραμματισμένες συναυλίες της Παρασκευής 21 και του Σάββατου 22 Ιουλίου 2023
ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ, Ένα ταξίδι στη μουσική του Νίκου Κυπουργού
μετατίθενται λόγω καύσωνα
για τις ημερομηνίες Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21:00

Με ποικιλία εκδηλώσεων από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών και με ελεύθερη είσοδο στην πλειονότητά τους ξεκινά στην εκπνοή του Ιουνίου το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2023 – Νύχτες Αλληλεγγύης. Με προμετωπίδα της “η τέχνη μας στηρίζει, στηρίζουμε την τέχνη και τους ανθρώπους της”, η μεγαλύτερη γιορτή της πόλης ανοίγει με μια μοναδική συναυλία από την αμερικανική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Βερμόντ στις 29 Ιουνίου και καλεί τις φίλες και τους φίλους της Ρεματιάς στο ετήσιο αντάμωμα με την πολιτισμό και την αλληλεγγύη μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου.

Στις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο οι θεατές έχουν και φέτος την ευκαιρία να συνεισφέρουν με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές της πόλης. Καλή μας αντάμωση!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το event!

Βέβηλος – Καθαρτήριο

2/9

έξοδος

“Εγκαταλείψτε κάθε ελπίδα όσοι εισέρχεστε”.

Την δεύτερη ημέρα του Σεπτέμβρη, χίλιες και μία φωτιές θα ανάψουν στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα ραντεβού τόσο φανερό και παράλληλα τόσο καλά κρυμμένο από τους έξω.

Μέσα από τις φλόγες, θα απελευθερωθούν σφοδρές οι δυνάμεις της κάθαρσης, οδηγώντας τους μυημένους να εισχωρήσουν σε μια άλλη διάσταση, όπου το σκοτάδι θα γίνει Φως και η κάθαρση πλημμύρα.

Ο Βέβηλος μας προσκαλεί στο Καθαρτήριο, να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας, να μετουσιώσουμε τους φόβους μας, να καθαρίσουμε την ψυχή μας, πριν αναγεννηθούμε στο φως και στην ελευθερία.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος του neolaia.gr!

Colyn I Denis Horvat I Sat Sep 2 I Bolivar

2/9

Colyn I Denis Horvat I Sat Sep 2 I Bolivar

Σάββατο 2 Σεπτέμβρη Bolivar & Blend παρουσιάζουν τους djs/producers Colyn & Denis Horvat δυο από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο της melodic techno σε μια μοναδική νύχτα γεμάτη μελωδία.Support από Reign Of Time.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το event!

ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ Live, Ραδιομέγαρο ΕΡΤ

2/9

έξοδος

«ME TIΣ ΜΠΑΝΤΕΣ LIVE»

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Η ΕΡΤ αποχαιρετά το καλοκαίρι «Με τις Μπάντες», με μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ραδιομέγαρο, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023.

Περισσότερα από 20 συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα θα έρθουν στο Ραδιομεγάρο για να παίξουν μπροστά σε κοινό σε μια πραγματικά μεγάλη συναυλία με τίτλο «Με τις Μπάντες live».

Τη συναυλία θα παρουσιάσει ο Ζερόμ Καλoύτα, ενώ special guest θα είναι ο STK.

Στην σκηνή που θα στηθεί στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ θα ανέβουν τα συγκροτήματα μαθητών γυμνασίων και λυκείων από όλη τη χώρα που μετείχαν στην πρωτοβουλία του ERTFLIX «Με τις Μπάντες».

Τα συγκροτήματα αυτά μπήκαν στα studio της ΕΡΤ και ηχογράφησαν για πρώτη φορά επαγγελματικά ένα τραγούδι τους, αλλά και γύρισαν το πρώτο τους video clip.

Τώρα ήρθε η στιγμή να τα ακούσουμε live, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Όσο για το πρόγραμμα… από rock και pop μέχρι hip hop αλλά και παραδοσιακά και jazz.  Όλο το ταλέντο και η ενέργεια που μπήκε… με τις μπάντες στο ERTFLIX, σας περιμένει να το απολαύσετε ζωντανά σε μια πραγματική γιορτή για τους νέους και τη μουσική τους.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος του neolaia.gr!

Έξοδος στην Αθήνα: Κινηματογράφος

Oppenheimer

1-3/9

Το Oppenheimer‎ είναι βιογραφική ταινία θρίλερ του 2023 σε σενάριο, παραγωγή, και σκηνοθεσία από τον Κρίστοφερ Νόλαν. Βασίζεται στην βιογραφία του 2005 American Prometheus των Κάι Μπερντ και Μάρτιν Τζ. Σέργουιν για τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, ο οποίος είχε τον μεγαλύτερο ρόλο στην ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων στο Πρόγραμμα Μανχάταν. Πρωταγωνιστεί ο Κίλιαν Μέρφι ως ο ομότιτλος χαρακτήρας, πλαισιωμένος από τους Έμιλι Μπλαντ, Ματ Ντέιμον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Φλόρενς Πιου, Τζος Χάρτνετ, Κέισι Άφλεκ, Ράμι Μάλεκ, και Κένεθ Μπράνα.

Η ταινία ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2022 και ολοκληρώθηκαν τον Μάιο της ίδιας χρονιάς. Έκανε πρεμιέρα στο Grand Rex στο Παρίσι στις 11 Ιουλίου του 2023 και κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 21 Ιουλίου του 2023, από την Universal Pictures. Είναι η πρώτη ταινία του Νόλαν που δεν διανεμήθηκε από την Warner Bros. Pictures από το Memento (2000), αλλά και η πρώτη του ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους από το Insomnia (2002). Η ταινία έλαβε αναγνώριση από τους κριτικούς, με επαίνους για τις ερμηνείες, το σενάριο, και τα οπτικά εφέ. Έχει εισπράξει $718.5 παγκοσμίως απέναντι από έναν προϋπολογισμό $100 εκατομμυρίων, γίνοντας η έβδομη ταινία του 2023 με τις μεγαλύτερες εισπράξεις.

Δες εδώ πού και πότε προβάλλεται!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;