Ποδοσφαιριστής κατήγγειλε ξυλοδαρμό από οπαδούς αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ο πρώην της συντρόφου του
Το πρωί της Δευτέρα τα πολωνικά ΜΜΕ πήραν "φωτιά" μετά την αποκάλυψη μίας ιστοσελίδας για τον ξυλοδαρμό του τερματοφύλακα Puszcza Niepołomice.

Το πρωί της Δευτέρα τα πολωνικά ΜΜΕ πήραν φωτιά μετά την αποκάλυψη μίας ιστοσελίδας για τον ξυλοδαρμό του τερματοφύλακα Puszcza Niepołomice η οποία αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της χώρας.

Ο 20χρονος Κόμαρ εμφανίστηκε να έχει χτυπηθεί άσχημα από χούλιγκαν της Βίσλα Κρακοβίας, οι οποίοι τον αναγνώρισαν σε ένα τοπικό φεστιβάλ και τον ξυλοκόπησαν αγρίως καθώς δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μέχρι τα τέλη του 2023!.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Κόμαρ πέρσι έκανε τρομερές εμφανίσεις στα πλέι οφ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, στερώντας από τη Βίσλα το όνειρο της επιστροφής με χούλιγκαν  της τελευταίας να τον εντοπίζουν στο φεστιβάλ και να του επιτίθενται προκαλώντας του σοβαρά προβλήματα. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, μερίδα των χούλιγκανς να τον έχουν επισκευτεί στο σπίτι του και να τον απειλούν με ματσέτες και μαχαίρια.

Ωστόσο σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν καθώς η αστυνομία της περιοχής από την πρώτη στιγμή δεν είχε πειστεί ότι πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας κι ας έσπευσαν όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες να το καταδικάσουν δηλώνοντας την στήριξή τους στον Κόμαρ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το πρωί η αστυνομική διεύθυνση της περιοχής ξεκαθάρισε ότι ο τραυματισμός του αθλητής δεν έχει να κάνει με οπαδική βία και πριν από λίγη ώρα βγήκε στην επιφάνεια η πραγματική αλήθεια.

Ο Κόμαρ ξυλοκοπήθηκε αγρίως από τον πρώην της συντρόφου του, ο οποίος τον αναγνώρισε μέσα στο πλήθος και άρχισε ο καβγάς.

Ο ποδοσφαιριστής κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι, ο πρώην είχε την ίδια τύχη με σπασμένο σαγόνι και ο τερματοφύλακας απλά επινόησε την ιστορία της οπαδικής βίας για να μην τον τιμωρήσει η ομάδα του.

Τώρα όμως κινδυνεύει με οριστική διακοπή συμβολαίου καθώς άπαντες στον σύλλογο του είναι εξοργισμένοι μαζί του.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;